• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

15:20

OTIŠAO JE U GROB, A NAJVEĆU ŽELJU NIJE ISPUNIO! Bora Drljača je stalno govorio: "NEMAM SREĆE! Džabe sve kada..." To mu je bila RAK RANA

Estrada

OTIŠAO JE U GROB, A NAJVEĆU ŽELJU NIJE ISPUNIO! Bora Drljača je stalno govorio: "NEMAM SREĆE! Džabe sve kada..." To mu je bila RAK RANA

Podeli vest

Era je u suzama pričao šta je njegov prijatelj najviše želeo

Pevač Era Ojdanić i jedan od najboljih prijatelja pokojnog Bore Drljače, sa tugom i setom u glasu pričao je o svom drugaru.

Ne može da se pomiri sa činjenicom da ga nema, a poslednjih dana Drljača mu nije odgovarao na pozive i poruke.

Foto: Printscreen You Tube/Jutarnji Program TV HAPPY

Ojdanić se pred kamerama televizije Pink prisetio reči pokojnog pevača, koje mu danas više nego ikada odzvanjaju u glavi.

- Bora mi je stalno govorio: "Brate moj, sve ovo... I karijera i putovanja i ceo svet smo prošli, ali nemam sreće", ja kažem: "Što Boro?", a on: "Pa evo, ti imaš 5 unuka, ja nemam unuka. Napravih kuću, sve..." To mu je bila rak rana, što nisu se ovi oženili i što nema potomka i unučadi. Mislim da je otišao u grob nezadovoljan samo zbog toga - rekao je Era i dodao:

- Mnogo će mi nedostajati sada kada se budem pojavio. Imam utisak da će on za koji trenutak izaći iza mojih leđa. Nije malo kada 55 godine deliš s nekim koru hleba. Kao brat mi je bio, ne mogu ga nikad prežaliti. Boro, prijatelju, Boro, brate, Boro, druže voli te i ljubi tvoj brat i kolega Era Ojdanić. Nikada te neću zaboraviti do kraja života. Večna ti slava i mirno počivaj - izjavio je u suzama Era Ojdanić.

 

BONUS VIDEO

JEZIVA PRIČA! Sudbina majke zavisila je od svedočenja njenog sedmogodišnjeg sina!

ŠTO JE ZANIMLJIVA OVA TETA - Beba oduševila doktorku koja je pregledala


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija