• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

23.10.2020

10:03

OTIŠLA U BOLNICU DA SE PORODI, a onda joj je žena u krevetu pored nje sasvim slučajno OTKRILA JEZIVU TAJNU NJENOG MUŽA

Estrada

OTIŠLA U BOLNICU DA SE PORODI, a onda joj je žena u krevetu pored nje sasvim slučajno OTKRILA JEZIVU TAJNU NJENOG MUŽA

Podeli vest

Neverovatan slučaj u bolnici!

Zamislite da, dok se porađate, saznate da se ljubavnica vašeg muža porađa pored vas! Jedna žena ne mora to ni da zamišlja jer je baš to i doživela.

Šokantan snimak objavljen je na Reditu, a nastao je u američkom porodilištu i prati ga opis: "Kad mama za vreme kontrakcija sazna da je ljubavnica njenog muža takođe ovde pred porođajem".

"Jadna žena, ne postoji gori trenutak da saznaš ovakvo nešto", "Toliko mi je žao. Saznaš da je čovek smeće dok rađaš dete koje si napravila s njim", "Jedino što mogu da razumem od galame je "Ti si *e*eni gubitnik" i sa tim se i te kako slažem", komentarišu na Reditu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17