• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

23.10.2020

20:54

KORONA IH JE RAZDVOJILA! 215 dana ovaj bračni par se nije video, a njihov EMOTIVNI SUSRET raznežio je mnoge! (VIDEO)

Estrada

KORONA IH JE RAZDVOJILA! 215 dana ovaj bračni par se nije video, a njihov EMOTIVNI SUSRET raznežio je mnoge! (VIDEO)

Podeli vest

Upoznali su se kao tinejdžeri, u braku su 60 godina, imaju petero dece i puno unučadi. Sve do ove godine bili su nerazdvojni.

Supružnici Džozef i Eva Loreth početkom pandemije odlučili su se na jedan težak potez - sve kako bi jedno drugo zaštitili od koronavirusa.

Joseph je morao na operaciju, oboje su starije dobi, a samim tim i u rizičnoj grupi, pa su odlučili da žive odvojeno dok se cela situacija ne smiri.

Ovo dvoje 80-godišnjaka bilo je razdvojeno čak 215 dana, a sada su se napokon ponovno sreli u zajedničkom domu na Floridi.

U videu pogledajte njihov susret:

NJihova reakcija preplavljena emocijama rastopila je mnoga srca ljudi koji su imali prilike da pogleđui snimak susreta.

Eve se šokirala kada je videla svog supruga, s kojim je u braku već 60 godina, iza sebe. "Nedostajao si mi", bilo je prvo što je rekla. "I ti meni, jako. Mislio sam da više nikada neću doći ovde", uzvratio je Džozef.

U martu je Džozef otišao u bolnicu na operaciju, a tokom oporavka morao se strogo čuvati, pa je par odlučio da neko vreme budu razdvojeni kako ne bi došlo do zaraze korona virusom.

Sve vreme bili su u kontaktu preko telefona, a ponekad ga je Eva posećivala ispod prozora.

Upoznali su se još kao tinejdžeri, a od tada su nerazdvojni. Imaju petero dece i puno unučadi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija