• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2020

16:46

IZNENADA PREMINULA bivša MISICA! PAD JE BIO FATALAN, niko ne može da poveruje da više nikada neće ugledati njen PREDIVAN OSMEH!

Estrada

IZNENADA PREMINULA bivša MISICA! PAD JE BIO FATALAN, niko ne može da poveruje da više nikada neće ugledati njen PREDIVAN OSMEH!

Podeli vest

Lianza Cornet, bivša Mis Amerika, preminula je u 49. godini.

Tužnu vest je otkrila organizacija Mis Amerika, koja je 1993. godine Korntovu proglasila za najlepšu Amerikanku.

„Lianza je imala veseo i divan duh, a njen osmeh je bio zarazan. Znamo koliko je značila mnogima i slomljeni smo zbog iznenadnog gubitka naše Misice i duboko nam je žao zbog gubitka njene porodice i prijatelja“, stoji u saopštenju.

Američki mediji prenose da je misica preminula zbog povrede na mozgu koju je pretrpela prilikom pada. Prošlog utorka je primljena u bolnicu gde joj je operisana kako bi se zaustavilo krvarenje i oticanje, ali je povreda bila veoma ozbiljna i Lianza je, nažalost, preminula.

Kornetova je bila u braku sa televizijskim voditeljem Markom Stajnsom od 1995. do 2013. godine, koji je nakon smrti bivše supruge objavio dirljivu poruku.

„Teška srca vas obaveštavam da je preminula moja bivša supruga. Lianza je majka dvojice neverovatnih sinova, Kaja i Ejverija. Mi ćemo se zauvek sećati divnih trenutaka koje smo proveli s njom tokom njenog kratkog života“, napisao je Stajns.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59