• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria

04.11.2020

15:08

Poznati GLUMAC ima TUMOR, a njegova ćerka BIJE JOŠ TEŽU BITKU! Otkrio POTRESNE DETALJE koji MUČE njegovu porodicu!

Estrada

Poznati GLUMAC ima TUMOR, a njegova ćerka BIJE JOŠ TEŽU BITKU! Otkrio POTRESNE DETALJE koji MUČE njegovu porodicu!

Podeli vest

Otvorio dušu.

Zdravstveno stanje glumca Tihomira Tike Arsića, koji vodi bitku sa opakom bolešću, potreslo je mnoge, a 63-godišnji glumac tvrdi da je njegovoj ćerki mnogo gore.

- Maltretiram decu da zajedno gledamo filmove, vidim da nekad zaspe umorni nakon toga. Imam i potrebu da pričam sa njima. Supruzi Jeleni nije lako. Inače sa mnom nije lako, a kamoli sad. Mi se svađamo kao da sam zdrav. Kada bi nas neko čuo kako se raspravljamo, pomislio bi da ću da živim 101 godinu - izjavio je Tihomir.

Foto: Youtube printscreeen/ TVKopernikus

- Normalno je da se ljudi posvađaju, a ja želim da živim normalno koliko je to moguće. Najstarija ćerka Milica je dizajnerka i bavi se marketingom. Podiže prevremeno rođenu ćerku Nou. Ona bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje, ali je kroz priče na svom Instagramu uteha mnogim majkama, čak i onima koji imaju zdravu decu.

- Lenka je diplomirala istoriju umetnosti i takođe se bavi marketingom. Vera je završila srednju školu i ovu godinu je posvetila učenju stranih jezika, a Arsenije je srednjoškolac. Njih dvoje su uz Jelenu i mene odrasli u pozorištu, odnegovani su na klasičnoj literaturi, pozorištu i filmu. Oboje su završili muzičke škole i sviraju klavir. Ima ko da ih uputi u to šta je dobro i njih niko od pozorišta, filma i umetnosti neće odvojiti. Šta će odabrati u budućnosti, tek ćemo saznati. Odnosno, neki hoće, a neki neće - dodao je Tika.

Foto: youtube/Grand Magazin Tv Grand

- Arsenije se bavi muzikom i zanimljiv je kantautor. Igrao je u seriji "Sinđelići". Trebalo je da se pojavi u nekoliko epizoda, ali dopisana mu je uloga pa je nastupio u 15. Glumio je tinejdžera Žilijena. Vera je u "Urgentnom centru" tumačila vrlo zahtevnu i karakternu ulogu devojčice zlostavljane na ulici. Pre toga sam je gledao u školskim priredbama po Čehovljevim odlomcima. Leži joj ta glasna tišina njegovih dela. Oboje su sjajno iskusili scenu. Iskoristili su šansu. Velika je čast i zadovoljstvo što su imali priliku da dele set sa Sekom Sablić, Vojom Brajovićem, Ivanom Bosiljčićem. Stariji glumci umeju da budu nežni i pažljivi prema mladim kolegama, a to ih kupi za sva vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija