• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

29.11.2020

20:08

DŽAJA AMADEUS ZAPLAKAO U EMISIJI zbog Tokana koji je PREMINUO OD KORONE - PRAZNINA JE VELIKA, TEŠKO JE...

Estrada

DŽAJA AMADEUS ZAPLAKAO U EMISIJI zbog Tokana koji je PREMINUO OD KORONE - PRAZNINA JE VELIKA, TEŠKO JE...

Podeli vest

Prijatelji i kolege još uvek ne mogu da poveruju da ga nema, a sada je Džaja progovorio o njegovim poslednjm danima života.

Pevač i frontmen "Amadeus benda", Bojan Tasić Džaja progovorio je pred kamerama o gubitku prijatelja i kolege Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od korona virusa.

- On je ostavio toliko traga u nama i u ljudima koji su ga poznavali, u našoj muzici, vrlo je teško to brzo preboleti i nastaviti dalje. Praznina je velika - rekao je Džaja i dodao:

Foto: printscreen

- Mogu samo da kažem da smo se mi čuli pre nego što je on otišao da se javi lekaru. Imao je temperaturu koja ga je lomila. Kad se javio lekaru imao je već upalu pluća. Gajili smo nadu da će da se izvuče. On je bio pozitivan čovek, zračio pozitivnom energijom. Ulivao nam je nadu da će da se izvuče, ali nije bilo spasa. Mogu da se zahvalim lekarima, sestrama u klinici Dragiši Mišović oni su uradili sve moguće i nemoguće, ali nije bilo spasa - rekao je Džaja. 

Pevač je otkrio kako su izgledali Tokanovi poslednji dani.

- Dopisivali smo se u grupi, on je odgovarao da je okej, tako kratko u tom stilu. Mi ga nismo gnjavili, ali trebao mu je odmor. Onog trnutka kad je stavljen na respirator, tad smo se poslednji put čuli.

Foto: tv pink printscreen

Kako će dalje Amdeus bend - upitao ga je voditelj, a pevač se rasplakao uživo u emisiji.

- Teško, svi smo bez reči. Bio je čovek pun dobrote, samopouzdanja, pun lepih reči, jedna pozitiva velika - rekao je Džaja s knedlom u grlu.

- Tokan je stalno citirao stih: "Sunce sija, ali je kiša u mom srcu", iskreno tako se osećam sad - dodao je on u emisiji "Premijera-Vikend Specijal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59