• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2020

16:00

IZGUBIO SAM MOG BRATA! Lukas ZAJECAO kada je čuo da je PREMINUO DŽEJ! KOLEGE NEUTEŠNE zbog pevačeve SMRTI! (FOTO)

Estrada

IZGUBIO SAM MOG BRATA! Lukas ZAJECAO kada je čuo da je PREMINUO DŽEJ! KOLEGE NEUTEŠNE zbog pevačeve SMRTI! (FOTO)

Podeli vest

Džej Ramadanovski preminuo je danas u 57. godini života, nakon što mu je srce stalo, a ekipa Hitne pomoći nije mogla da mu pomogne iako su odmah stigli u njegov dom.

Njegova smrt je potresla brojne kolege, koji su se oprostili od legendarnog pevača, a Aca Lukas je čuvši ovu vest zaplakao. 

- Izgubio sam mog brata...Ne mogu više da pričam - bilo je sve što je Aca Lukas izgovorio za Alo

Foto: printscreen

Među prvima je vest na svom instagram storiju podelio Radiša Trajković Đani koji se oprostio od kolege. 

Foto: printscreen instagram

Aleksandra Prijović je uvek govorila o njemu kao legendi, tako se i oprostila od njega. 

Foto: printscreen instagram




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PRAVOSLAVAC

pre 3 godine

....gledam i jezim se kako je sve ne pravoslavno krenuci od pokojnika naravno do jos gorih NJEMU BLISKIH....niko nije pri crkvi i pravoslavlju da jeste inace bi se sasvim drugacije odnosili prema ovome i mnogima ovakvim slucajevima....toliko neznanja i materijalizma i ovozemaljskog da to nije normalno ....kada ce te shvatiti da je ovaj zivot TEST i postizanje dobrih djela zausud drugog buduceg zivota ...ili narodski kako zaradis tako ce ti biti .....e moj srbski narode nikada se probuditi nece ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija