• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2020

23:16

EMOTIVNO! Džejev najbolji prijatelj iz detinjstva mu POSVETIO OVU PESMU - DORĆOL TE VOLI ZAUVEK! (VIDEO)

Estrada

EMOTIVNO! Džejev najbolji prijatelj iz detinjstva mu POSVETIO OVU PESMU - DORĆOL TE VOLI ZAUVEK! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji prijatelj iz detinjstva Džeja Ramadanovskog, Rama Demir večeras je gostovao na TV Happy u specijalnoj emisiji posvećenoj legendarnom pevaču koji je danas sahranjen u Aleji zaslužnih građana, u Beogradu.

Poseban trenutak u emisiji bio je kada je Rama odlučio da na gitari odsvira pesmu posvećenu njegovom drugu Džeju, koju je uradio zajedno sa Aleksandrom Radulovićem Futom.

Reči su veoma emotivne, i savršeno opisuju Džeja, legendu, Dorćolca, vernog navijača Zvezde.

Foto: Printscreen/TV happy

Lutam po svetu, s praga na prag, 

Pitam se da li sam ikome drag?

U koferu starom, pesme su moje

Na jedno sećanje tvoje!

 

I sunce ljubavi i Dunav laže, 

Jedino društvo noćas mi traže, 

Nedelja tu je kao i uvek, 

Dorćol te voli ZAUVEK! 

Pogledajte kako je to izgledalo:

U emisiji je gost bio i novinar Vanja Bulić koji je fantastično opisao koliki je bio Džejev doprinos srpskoj estradnoj sceni. Upoznao ga je 1987. godine, dok je bio novinar "Duge" i gaji izuzetna sećanja na dorćolsku legendu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija