• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

14.12.2020

15:45

Evo kada će biti SAHRANJEN OTAC DARKA LAZIĆA! Pevač NEUTEŠAN, ovo mu NAJTEŽE PADA!

Estrada

Evo kada će biti SAHRANJEN OTAC DARKA LAZIĆA! Pevač NEUTEŠAN, ovo mu NAJTEŽE PADA!

Podeli vest

Milan Lazić, otac pevača Darka Lazića preminuo je juče u bolnici „Sveti Sava“ nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje posle operacije smanjenja želuca. Lazićeva sahrana će se održati sutra, 15. decembra u 13 časova na groblju u Brestaču.

Kako izvor navodi, Darko Lazić je neutešan zbog gubitka svog oca, a najteže mu pada to što je baš Darko Lazić posavetovao svog oca da ode na operaciju želuca, kako bi smršao.

Dalje se navodi da Lazić krivi sebe što mu je to predlagao. Svi su uz njega, trude se da mu objasne da su tu odluku svi podržali i da ne treba da misli tako. Svi znaju da mu je želeo sve najbolje. Jako mu je teško. Darko bio veoma vezan za oca. 

Foto: printscreen instagram/darkolazicofficial

Darko Lazić sa pokojnim ocem

Ovo je nedavno potvrdila i pevačeva verenica Marina Gagić.

- Milana je operisao isti doktor koji je operisao i Darka. Pošto je bio prezadovoljan, on je savetovao ocu da ode na operaciju. Svi smo bili za to jer smo videli odlične rezultate kod Darka. Zato se Milan nije plašio. Sve je bilo kako treba do same operacije - rekla je Marina.

Foto: Printscreen You Tube/Kurir Tv

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tom Sojer

pre 3 godine

Pa koga uopste interesuje kad ce sahrana. Zar nema neki preci problem u ovoj drzavi nego ovaj a korona uzima danak svaki dan 50-60 necijih oceva, majki.... pa niko ne pravi dramu.

Stojan

pre 3 godine

Zasto ljudi idu na operacije kad mogu na dijetu i vezbanja pa da polako izgube kilazu i poboljsaju zdravlje. Cak i kad takve operacije uspeju mnogi imaju mnogo problema sa zdravljem kao rezultat te operacije. Neki ne mogu da kontrolisu mokracnu besiku neki debelo crevo, neki stalno povracaju, neki ne mogu da jedu da odrze zdravlje itd. Te opracije su mnogo opasne i treba ih uraditi jedino ako vam je zdravlje ugrozeno pa mora hitna iontervencija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija