• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

14.12.2020

16:34

"SRAM VAS BILO!" Džej se poslednji put u javnosti pojavio PRE MESEC DANA, a ovo ga je JAKO RAZLJUTILO - tiče se ĆERKE!

Estrada

"SRAM VAS BILO!" Džej se poslednji put u javnosti pojavio PRE MESEC DANA, a ovo ga je JAKO RAZLJUTILO - tiče se ĆERKE!

Podeli vest

Samo mesec dana pre smrti pevač Džej Ramadanovski pojavio se na premijeri jednog domaćeg filma u centru Beograda. Tada je bio u društvu svoje ćerke Marije, a osmehe nisu skidali s lica.

Nakon toga Džej je pročitao kako mlađoj ćerki traži muža, kao i da hoće da je uda za jednog poznatog glumca, što ga je veoma razljutilo. Pevač se tada oglasio i poručio kako treba sve da bude sramota koji su to izgovorili.

- Sram vas bilo! Ja nemam pravo da se pojavim na premijeri filma sa rođenom ćerkom? Nisam došao na premijeru da "prodajem" ćerku niti sam to ikada radio - poručio je on tada i dodao:

- Ona će se udati za onog koga voli! Moja ćerka je dama, kućno vaspitana i školovana, i ko god da je oženi bice mu čast - poručio je Ramadanovski 8. novembra, a prenosi Telegraf.rs.

Džej Ramadanovski sahranjen je u petak na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Tada su ga u večnu kuću ispratile ćerke, bivša supruga, devojka s kojom je živeo, rodbina, kao i veliki broj javnih ličnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija