• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.12.2020

07:36

SVET JE BIO ZGROŽEN NJENIM NASTUPIMA SA SAMO ŠEST GODINA Prošla je PAKAO, a evo gde je sad NEKADA NAJLEPŠA DEVOJČICA SVETA

Estrada

SVET JE BIO ZGROŽEN NJENIM NASTUPIMA SA SAMO ŠEST GODINA Prošla je PAKAO, a evo gde je sad NEKADA NAJLEPŠA DEVOJČICA SVETA

Podeli vest

Edin Vud imala je samo šest godina kada je osvojila 300. titulu na takmičenjima za najlepšu devojčicu i odlučila da prestane sa tim.

Sa takmičenjima je počela kad je imala samo dve godine i to pod pritiskom majke.

Svi su bili šokirani

Ceo svet je gledao kako svoju ćerku redovno vodi u solarijum, šminka je teškom šminkom, stavlja joj veštačke trepavice i oblači u haljine s dekolteom. Edin nije išla u školu kako bi mogla stići na sve svoje obaveze.

 

 

Pravu slavu su stekli kada su se pridružile rijaliti šouu "Toddlers and Tiaras", koji je pokazivao je živote devojčica i njihovih roditelja, najčešće majki, koje se takmiče na raznim izborima za mis.

Ovaj rijaliti izazivao je brojne osude u javnosti, prvenstveno zbog tretmana devojčica, ali je uprkos tome bio veoma gledan.

Tako je Edin sa šest godina već davala velike intervjue, imala je i svoj rijaliti šou, a onda je odlučila da više ne ide na takmičenja. 

 

 

- Volela sam da pokazujem ljudima svoje talente, bilo je to lepo iskustvo. Najviše od svega mrzela sam lak za kosu jer je užasno smrdeo. Navikla sam se već na njega, ali ako ga mogu izbeći, hoću. Prestala sam da idem na takmičenja jer mi je dosadilo. Sve je izgledalo isto svaki put. Htela sam  nešto drugačije. Možda ću im se ponovno vratiti kad budem starija - rekla je ona kada je imala deset godina. Htela je da postane pevačica, ali to se nije dogodilo. Potpuno se povukla i ponekad se bavi modelingom.

Optužbe za majku

Pre nekoliko godina objavljena je knjiga koja otkriva kako nije sve baš bilo tako lepo kako su majka i ćerka opisivale. Heder Rajan, koja je jedno vreme radila kao menadžerka devojčice optužila je majku da je  "lažljivica, da obmanjuje javnost i da je zla do srži".

Ona je u knjizi rekla da je terala ćerku da sa samo šest godina pije espreso i energetske napitke kako bi bila što duže budna i boljeg raspoloženja, a zbog tog šećera, zubi su počeli da joj se kvare.

Koreografije je vežbala osam sati dnevno, a kad bi pogrešila, majka bi vikala na nju i nazivala je "gubitnicom". Navodno ju je i tukla, s opravdanjem da želi da je "navikne na stresne situacije".

Majka i ćerka demantovale su ove navode, ali ipak nisu više tako bliske. Edin je kasnije pričala o tome kako je jedno vreme patila od jakih glavobolja i problema s varenjem, čiji je uzrok verovatno bio slaba ishrana kao i fizička i psihička iscrpljenost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija