• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2021

12:51

Konobarica dobila bakšiš od skoro 2.000 dolara: Kada je htela da ga preuzme, DOGODILA SE NEVEROVATNA STVAR

Estrada

Konobarica dobila bakšiš od skoro 2.000 dolara: Kada je htela da ga preuzme, DOGODILA SE NEVEROVATNA STVAR

Podeli vest

Konobarici iz Teksasa odbijena je napojnica od 2.000 dolara koji je dobila od gosta jer restoran u kojem radi nema mogućnost da obradi tako veliki iznos nagrade.

Emili Bauer radi u restoranu u San Antoniu. Nakon samo dve nedelje od zaposlenja, desilo joj se da radi sama, i to tokom velike gužve za dane vikenda. Kako je ispričala za lokalne medije, u jednom trenutku bila je prinuđena da se izvini mušteriji zbog sporosti.

- On je rekao da je u redu i pomenuo je svoj restoran. Samo je rekao da otkazuje porudžbinu, ali da mu donesem račun. To sam i učinila i nisam ni bila svesna šta je uradio - ispričala je Emili.
Tek nakon što je otišao, devojka je primetila da joj je gost ostavio veoma veliku napojnicu od čak 2.000 dolara.

Šok zbog cifre
- Bila sam u šoku kada sam videla cifru. Počela sam da plačem i pomislila kako ću taj novac da potrošim na svoju decu - rekla je konobarica.

Foto: Pixabay

Prava filmska priča odigrala se u restoranu


Međutim, uskoro je usledio bolan obrt: uprava restorana rekla joj kako joj ne mogu isplatiti napojnicu jer je prema pravilima njihovog poslovanja, najveća napojnica 500 dolara.

Uznemirena konobarica potom je zahtevala da restoran jasno napiše da ne prihvata napojnice veće od 500 dolara, kako se ne bi dešavale slične stvari.

Obrt dostojan trilera
Međutim, ni tu priči nije kraj. Navodno, dobri Samarićanin je zvao restoran da se buni zašto joj napojnica nije isplaćena, ali Emili nije mogla da sazna bilo kakve detalje o njemu. A onda je usledio još jedan obrt: restoran je saopštio da je kartica kojom je gost platio odbijena kasnije od banke!


Na društvenim mrežama objavljeni su pogrdni komentari na račun restorana, a onda se još jednom oglasila i Emili, koja je rekla da ljudi treba da prestanu da kritikuju restoran jer joj je na kraju njen šef dao bonus od 2.000 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17