• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

11:57

KRIJE SUZE IZA NAOČARA! Pomen Željku Ražnatoviću ARKANU - Ceca i deca došli na groblje, a zatim se POJAVIO I ON /FOTO/

Estrada

KRIJE SUZE IZA NAOČARA! Pomen Željku Ražnatoviću ARKANU - Ceca i deca došli na groblje, a zatim se POJAVIO I ON /FOTO/

Podeli vest

Komandant Srpske dobrovoljačke garde i suprug Svetlane Cece Ražnatović ubijen je 15. januara 2000. godine u holu hotela "Interkontinental" u Beogradu.

Danas se navršava 21. godina kako je poginuo Željko Ražnatović Arkan.

Njegova porodica, pevačica Ceca Ražnatović i Arkanova deca Anastasija i Veljko okupili su se na groblju kako bi održali pomen.

Oni su nosili sveće i buket cveća, a ubrzo je na grob došao i sveštenik.

Ceca i Anastasija bile su u crnom od glave do pete. Arkanova supruga krila je suze iza tamnih naočara.

Osim njih, na groblju su se pojavili i Cecina sestra Lidija i njen suprug Predrag, a Veljko je podelio žito okupljenima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Naslov

pre 3 godine

Kako ce drugacije da privuku paznju citalaca, sem lagarijama. Imah u skoro svakom tekstu. ako je to novinarstvo, ja sam u najmanju ruku Nikola Tesla. Mnogi su pomislili da nije njen novi, tj najnoviji decko, koga nije uspela da sakrije, a i on je mozda deo eksponiranja. Nema svirki, tezgi, polako padaju u zaborav, pa kovele, 'ajde da uradimo nesto "lose". Pocela je Ceca da me razocarava. Nisam je cenio kao pevaljku, vec kao frajera. To sto se udala iz ljubavi, to moze da prica. Neka kaze od koga ju je Zeljko izbavio, mislim u Austriji. Otuda zahvalnost.

Arpad

pre 3 godine

zna se da je ona narucila ubistvo .. glumata sve ove godine a kez oko usiju svaki dan ..

Ana

pre 3 godine

A novi dečko nije bio?! Presrali ste sa ovim plastičnim akrepom i njenom dečurlijom. Koga zabole za sve njih.

Bane

pre 3 godine

E ako je ona uplakana i ja sam.Onaj čeka iza ćoška,a ovom Veljku ima da pukne film od svega.Našla dečka skoro na godišnjicu smrti.

Sve znate

pre 3 godine

"... KRIJE SUZE IZA NAOČARA! ..." Vi ste i ispod naočara zavirili ili ste možda i ušli iza njih? Opet velika boldirana slova, znak uzvika...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59