• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Š.

18.01.2021

13:25

OTKRIVENI DETALJI IZ ŠKOLE STRAVE I UŽASA! Mika MESECIMA BIO POD ISTRAGOM - SKIDAO, PIPKAO, LJUBIO I LIZAO DEVOJČICE!

Estrada

OTKRIVENI DETALJI IZ ŠKOLE STRAVE I UŽASA! Mika MESECIMA BIO POD ISTRAGOM - SKIDAO, PIPKAO, LJUBIO I LIZAO DEVOJČICE!

Podeli vest

Miodrag Mika Aleksić priveden pod sumnjom da je seksualno zlostavljao maloletnice i devojke * Policija ga mesecima pratila * Učio sam ih kako se ljubi na filmu, branio se pred sudijom

Miroslav Mika Aleksić (68) uhapšen je zbog sumnje da je, pored Milene Radulović, silovao još pet devojčica! Čuvenom učitelju glume i vlasniku škole "Stvar srca" u centru Beograda sada preti višegodišnja kazna zatvora.

- Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012. do 2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne. Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, one mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107 - kažu u policiji.

Foto: Dejan Živančević

Miroslav Mika Aleksić
Isplanirano

Milena Radulović je zapravo bila ta zbog koje je klupko počelo da se odmotava. Ona je šokirala javnost kada je priznala da ju je legendarni Mika seksualno zlostavljao.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao, bilo je to 2012. Imala sam 17 godina, a on 61. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se. Mika je vodio računa da se to dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno - hrabro je ispričala glumica.

Ponavljalo se

Silovanje se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se. Mika je vodio računa da se to dogodi u toku časa
Milena Radulović

Nakon Milenine prijave, policija je mesecima pratila Aleksića kako bi prikupila neophodne dokaze, a sada već imaju veliki broj prijava protiv njega:

- Devojčicama je pričao da vežbaju za film i da ih zato skida, pipa, ljubi. Objašnjavao im je da ih uči filmskim tehnikama. I sam je juče priznao u policiji da ih je samo podučavao i govorio je da su sve imale više od 16 godina - kaže izvor Informera.

Lizao devojčice

On objašnjava na koje sve načine je Aleksić maltretirao žensku decu.

- Jednom prilikom pitao je devojčicu kakve su njene grudi kada legne na leđa. Da li stoje uspravno ili padaju sa strane. Praktikovao je da skine neku od devojčica koju bi držao u svojoj kancelariji golu dok on vodi čas u sali koja je odmah pored, a s vremena na vreme ju je obilazio, pipkao i lizao - ispričao je izvor.

Lizao gole devojčice

Praktikovao je da skine neku od devojčica koju bi držao u svojoj kancelariji golu dok on vodi čas u sali koja je odmah pored, a s vremena na vreme ju je obilazio, pipkao i lizao
Izvor Informera

Ove njegove reči potvrdila je i jedna od bivših učenica ove škole užasa Sara Z., koja je imala slično neprijatno iskustvo.

- Kada sam napunila nekih 16-17 godina, Mika me je pozvao kod sebe u kancelariju na razgovor. Počeo je da me ispituje vezano za seks. Vrlo se dobro sećam pitanja, kao i šta sam imala obučeno taj dan. Upitao me je: Da li se kre*eš? U momentu sam se zbunila, ali pošto se podrazumevalo da se na svako Mikino pitanje odgovori, ja sam stidljivo odgovorila: Da. On se nasmejao i rekao: Da, da, a jel' voliš da se kre*eš? - kaže Sara i objašnjava de je sve vreme bila zbunjena, ali da je on nastavljao da je propituje:

- A gde najviše voliš da se kre*eš, upitao me je. I dalje sam imala neki tupavi kez na licu, pa je umesto mene on odgovorio na to pitanje: Gde stigneš, a? Nakon toga mi je tražio da ustanem i da se okrenem, što sam ja poslušno uradila, da bi me on potapšao/protresao po dupetu i rekao: Malo je kanta, ali može da prođe. Nakon toga sam se možda još jednom vratila tamo i nikada više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 3 godine

Dakle imate materijala za dve godine! Kako je pocelo izgleda mi da ce biti isto kao i sa porodicom Marijanovic koju niste skidali s naslovnih strana par godina da bi sve to lepo preslo u zaborav!? Sta se sad desava nije interesantno za vas ocigledno jel niste naucili i da zavrsite pricu!? Sada kao lesinari jedva ste docekali da pisete intimu te nestpretne dece!? Nista vam nije sveto! Pa ni deca!? Ovog perfidnog pedofila treba najostrije osuditi, a vi bi trebali da se okupirate politicarem pedofilom za koga ste “naprasno” zaboravili i koji bi skandal tek to bio ali postoji razlog zbog koga ne smete ni da pisnete!? Pa onda posite izjave politicara koji kazu da je ”pravda za sve jednaka” sramota jedna koliko su nam mediji korumpirani !

NASTAVAK POTRESNE ISPOVESTI MILENE RADULOVIĆ! Postavio je ŠEST PRAVILA, ispitivao nas je DA LI IMAMO SE*S I DA LI NAM PRIJA!
Estrada

NASTAVAK POTRESNE ISPOVESTI MILENE RADULOVIĆ! Postavio je ŠEST PRAVILA, ispitivao nas je DA LI IMAMO SE*S I DA LI NAM PRIJA!

Gledali smo kako odvodi devojke u tu prostoriju pored, gde se zadržavaju neko vreme. Pitala sam se kada će mene da odabere kao talentovanu i da me povede u sobu. A onda se to i dogodilo… - ispričala je jedna od pet devojaka koje su Miroslava Miku Aleksića (68), čuvenog beogradskog nastavnika glume, prijavile za silovanje ili se*sualno uznemiravanje

18.01.2021

09:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija