• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2021

12:24

NAJMLAĐA IMALA SAMO 10 GODINA! Inspektori ostali zgroženi izjavama žrtava Mike Aleksića - OTKRIVAMO DETALJE PAKLA KOJI SE GODINAMA DEŠAVAO U CENTRU BEOGRADA

Estrada

NAJMLAĐA IMALA SAMO 10 GODINA! Inspektori ostali zgroženi izjavama žrtava Mike Aleksića - OTKRIVAMO DETALJE PAKLA KOJI SE GODINAMA DEŠAVAO U CENTRU BEOGRADA

Podeli vest

Ukupno devet devojaka optužilo je čuvenog profesora glume Miroslava Miku Aleksića (68) da ih je silovao i se**ualno zlostavljao. Njegova najmlađa žrtva je u trenutku silovanja imala samo deset godina!

Devojke su tokom istrage detaljno ispričale policajcima kako ih je Aleksić skidao gole, lizao ih i pipkao, rekle su da im je gurao prste i vibratore i 'masirao' ih polnim organom po telu! 


Pedofilski kult
Izvor Informera iz istrage prenosi da će Mika Aleksić, osim za silovanje i se**ualno zlostavljanje maloletnica, biti optužen i za 'obljubu deteta mlađeg od 14 godina', za šta je zaprećena višegodišnja robija.

- Izjave devojaka, koje je Aleksić zlostavljao u svojoj školi glume 'Stvar srca' u centru Beograda, zgrozile su i najiskusnije inspektore. Žrtve su do detalja opisale torturu kroz koju su prolazile s njim dok su bile maloletne. Aleksić se, prema iskazima oštećenih, prema svojim učenicima ponašao kao lider nekog bolesnog pedofilskog kulta. Najpre im je uterivao strah u kosti, pa je onda veoma perfidno manipulisao njima i godinama ih iskorišćavao... - objašnjava naš izvor.


Aleksić je, prema svedočenju žrtava, devojke zlostavljao uglavnom u svojoj kancelariji.
- Tamo ih je redovno silovao, to je bila njegova uobičajena aktivnost... Skidao ih je gole, terao ih da legnu na sto, pa ih je pipkao i lizao po telu dok su u učionici pored bila druga deca. Naivnim devojčicama je pričao da tako vežbaju za filmski kadar, da je to velika tajna o kojoj nikada i nikome ne smeju da pričaju... Sa najmanje dve svoje žrtve je imao klasičan se*s, a ostale je oralno zadovoljavao, 'masirao' ih polnim organom po telu ili im je nabijao prste i vibrator u v*****. Dve najmlađe žrtve imale su u vreme zlostavljanja samo 10 i 13 godina. Tu najmlađu žrtvu je prstima i vibratorom deflorisao! - prenosi naš sagovornik iz istrage koji kaže da žrtve međusobno nisu znale jedna za drugu.

Foto: Dejan Živančević

Žrtve su do detalja opisale šta su doživele dok im je Mika Aleksić bio učitelj


- Dok je Aleksić zlostavljao nesrećnu decu u kancelariji, ostali učenici su bili u susednoj prostoriji i radili vežbe koje im je on zadavao. On je računao na to da devojčice iz straha neće nikom pričati o tome, a svakoj svojoj žrtvi je govorio da je jedinstvena i da je to što rade u svrhu njihove pripreme za glumački posao... - ispričao je naš izvor.


Monstruozna tortura Miroslava Aleksića nad nesrećnim učenicama trajala je decenijama, jer je Aleksić podučavao decu glumi još od 1971. godine i kroz njegovu školu prošlo je više od 3.000 učenika!

Poslednje zlostavljanje pre mesec dana
- Mika je poslednju maloletnicu se**ualno zlostavljao pre samo mesec i po dana i zapravo je ona sa glumicom Milenom Radulović najzaslužnija za to što je sve izašlo na videlo. Naime, ta devojčica je nekako saznala da je Milena prošla kroz sličnu torturu, pa je rešila kontaktira s njom i da joj se poveri. Kad je glumica od te devojčice čula šta joj je profesor radio, shvatila je da ona nije bila jedina žrtva, pa je rešila da pedofilu konačno stane na put i da kaže šta joj se dešavalo - priča naš izvor i dodaje:

Foto: Informer

Milena Radulović iznela je u javnost optužbe protiv MIke Aleksića


- Radulovićeva je podnela prijavu protiv bivšeg profesora glume i izašla u javnost sa svim detaljima zlostavljanja koje je pretrpela kad je imala samo 17 godina. To je ohrabrilo i ostale Mikine žrtve da svedoče. Za sada je njih devet optužilo Aleksića u policiji za zlostavljanje, ali je sasvim moguće da ih je bilo mnogo više. Za sada su do tužilaštva stigle četiri krivične prijave protiv Aleksića, i to zbog zlostavljanja Milene Radulović i još tri devojke, među kojima je i maloletnica koja je silovana pre mesec i po dana.

Podsetimo, Milena Radulović je javno ispričala da je šest godina bila u školi Mike Aleksića, kada ju je on prvi put silovao, 2012. godine. Imala sam tada 17 godina, a on 61.

Aleksiću je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vanja

pre 3 godine

Uuuu,znaci po novom zakonu mu se sudi ako je bilo silovanje pre mesec dana!!!!dekica ce se lepo provesti u zatvoru

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija