• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2021

15:42

MILENA VASIĆ OTKRILA DETALJE SUSRETA SA MIKOM ALEKSIĆEM: Moram da podelim NEPRIJATNO ISKUSTVO...

Estrada

MILENA VASIĆ OTKRILA DETALJE SUSRETA SA MIKOM ALEKSIĆEM: Moram da podelim NEPRIJATNO ISKUSTVO...

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da je glumica Milena Radulović prijavila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje.

Milenu Radulović su nakon ovoga podržale brojne javne ličnosti, a među njima je i glumica Milena Vasić.

Foto: printscreen You Tube WannabeMagazine

Ovo je takav šok za mene, mi smo svi iz branše evo ova tri dana u tome, svako od nas nosi to sa sobom i pokušava da svari iako se to ne može nikako svariti. Podjednako me je porazila i Ivina izjava, taj šok samo raste - započela je glumica u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, pa otkrila gde je upoznala Miroslava Miku Aleksića kome je juče određen pritvor do 30 dana.

Ja sam Miku upoznala na jednoj privatnoj proslavi kod koleginice, oni su kućni prijatelji, i tad sam prvi put imala priliku da sedim sa njim, iako sam ranije slušala različite priče o njemu. Moram da podelim jedno vrlo neprijatno iskustvo druženja, vrlo agresivnog i navaletnog čoveka u svakom smislu verbalno, jednog demagoga, čoveka koji mora da bude u pravu u svakoj sekundi, da vodi glavnu reč, a sve pod velom jednog očinstva, jedne pravičnosti, patrijaharta. To je bio za mene jedan vrlo neprijatan susret, ali nije bio prvi ni poslednji put da vam neko ne prija energetski u društvu. Međutim ono što je meni ostalo u mislima tada jeste kako je takav čovek napravio toliki kult i okupio određene glumce i posle fakulteta i ostavio veliki uticaj na njih - priča Milena i dodaje:

Foto: printscreen You Tube WannabeMagazine

Ja sam toliko ljudi odgovorila od Mikine škole, ja sam išla kod Bate Miladinovića, to je bio potpuno drugačiji pristup i jedan sistem. To nije bio jedan čovek, kao da je samo on najvažniji. Raspoređeni su bili i prioriteti i energija, nije bilo grubosti, meni je takav pristup bio stran. Ali moram da napomenem, Mikina škola je bila važna ali nije imala takav kredibilitet oduvek. Bilo je dosta drugih škola kad sam ja upisala FDU i to jakih škola, tako da Mikin put nije bio toliko jak. On dobija na legitimitetu kad je primljena veća grupa iz njegove škole, jako darovitih kolega, kad je ušao veći broj kolega kod njegove supruge Biljane Mašić. Ja sada ne kritikujem tu spregu njegove škole i fakulteta jer ta veza više nije bitna i više je neće ni biti, ali ono što je bitno jeste da je taj čovek uspeo da dobije kredibilitet u našoj branši, da omađija i stvori poseban put za sebe - rekla je ona u Jutarnjem programu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milica

pre 3 godine

Velika sramota za sve vas sto se sada javljate i imate nesto da kazete:((Gde ste bili do juce? O ovome se suskalo godinama:(( A vi svi nabedjena neka nova elita,SRAM VAS BILO:((

Roki

pre 3 godine

Potpuno ista priča i za vojsku. Kad društvo i roditelji nemaju kud , daj počalji sina u vojsku da ga tamo vaspitaju i nauče ga da nešto radi i vidi šta je autoritet. I kao kod Mike, većina nešto i nauči, prodje to kao školu, ali jedna grupa i nastrada od drugih vojnika, starešina, maltretiranja itd.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija