• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2021

21:44

PROBUDILA SAM SE U KOŠMARU! Nada Macanković je išla u školu kod MIKE - Pristajali smo na PRAVILA, nismo to shvatali OZBILJNO!

Estrada

PROBUDILA SAM SE U KOŠMARU! Nada Macanković je išla u školu kod MIKE - Pristajali smo na PRAVILA, nismo to shvatali OZBILJNO!

Podeli vest

Glumica Nada Macanković takođe je pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića. Ona je opisala svoja iskustva iz ozloglašene (m)učionice.

Nada je poslala snažnu poruku svim devojkama koje su se hrabro odvažile da javno istupe i ispričaju svoja traumatična iskustva.

Prva među njima bila je glumica Milena Radulović, koja je svojom bolnom ispovesti o silovanju pokrenula lavinu i motivisala druge devojke.

Foto: Printscreen You Tube/Jutarnji Program TV HAPPY

- Vrlo brzo pošto sam ušla u grupu u prvoj godini gimnazije, bukvalno sam živela za utorak i četvrtak veče. To je bilo magično mesto, za mene mesto gde su se otvarali novi svetovi, mesto gde sam toliko toga naučila, gde sam se smejala, igrala i stekla nove najbolje prijatelje. Mikino "Marš na umivanje!" i "Gluperdo!", Mikina strogoća, za nas je uglavnom bila zabavna, mi nismo bili mazohisti, i nismo to tako ozbiljno shvatali - piše glumica, pa dodaje:

Foto: Dejan Živančević

- Pristali smo da poštujemo stroga pravila, jer su ona bila ispravna, pristajali smo na kritike, jer su one bile za naše dobro. Nikakvo zlostavljanje nisam tamo doživela. Srećom nisam jedna od njih. Ovo što je otkrilo zadnjih dana, za mene je imalo efekat izmicanja tla pod nogama, ne znam kako bih to dručačije opisala, osim da sam se odjednom probudila u najstrašnijem košmaru. Iako je sve toliko očigledno, odbijala sam da poverujem, borila se sa sobom dan i noć. Šta drugo da kažem, osim - moj ogroman naklon devojkama koje su otkrile strašnu istinu i sprečile da se zločini dogode još mnogim drugima. Svima nama ostalima, ostaje da žalimo za svim onim lepim uspomenama koje su sada zavijene u crni dim. I ostaje nam još nešto mnogo važnije - ostali smo jeni drugima da budemo podrška i prijatelji u ovom surovom svetu gde su ovakve stvari moguće - napisala je glumica Nada Macanković, sada Janić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija