• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

21.01.2021

07:41

ISPAO JE GLUP, ALI MI GA JE ŽAO! Boris Milivojević SAŽALJEVA Miku - Nije bio takav! Trunuće u zatvoru umesto da...

Estrada

ISPAO JE GLUP, ALI MI GA JE ŽAO! Boris Milivojević SAŽALJEVA Miku - Nije bio takav! Trunuće u zatvoru umesto da...

Podeli vest

Umesto da ide na neko ostrvo i da uživa u svojoj penziji, on će trunuti u zatvoru. Naravno da treba da bude kažnjen za sve što je uradio, ali meni ga je žao, kaže Boris Milivojević

Glumac Boris Milivojević kaže da mu je žao učitelja Miroslava Mike Aleksića, koji se nalazi u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je silovao više devojaka!

Zvezda serije "Crni Gruja" i filma "Munje" tvrdi da predator nije bio takav pre više od 30 godina, kada je njega uvodio u svet glume.

Nakon potresne ispovesti Milene Radulović i Ive Ilinčić, cela kulturna scena okrenula se protiv do juče legendarnog profesora i njegovom učeniku je žao zbog toga, iako smatra da treba da završi u zatvoru.

- Žao mi je Mike! Na prvom mestu mi je, naravno, žao njegovih žrtava, ali žao mi je i njega, iako to danas nije popularno reći - kaže na početku razgovora za Informer poznati glumac.

Foto: printscreen instagram/stojakovic.jana

On dodaje da ljudima poput Aleksića nije lako i poručuje da nisu sve njegove metode, koje se danas satanizuju, bile loše.

- Žao mi je svih ljudi koji imaju probleme, a on je imao problem. Naravno da treba da bude kažnjen za sve što je uradio, ali meni je krivo što je sebi to dozvolio. Svi koji su se do juče kleli u Miku Aleksića, sada su obrnuli ćurak i pljuju sve njegove metode. Nije Mika bio idealan, ali je mnoge stvari radio dobro! Kod njega smo učili da mislimo, da stojimo iza svog mišljenja. I moram da naglasim - on je tražio da sami donosimo zaključke, nije nam nametao svoje!

Bez obzira na to što žali Aleksića, Boris smatra da je njegov učitelj ispao glup:

- Smatrao sam ga moralnom osoba i nisam znao da pušta svoje demone da ga vozaju. Sada se vrti po internetu snimak na kom se čuje da on detetu govori: "Glup si." Sada je samo on ispao glup! Umesto da ide na neko ostrvo i da uživa u svojoj penziji, on će trunuti u zatvoru.

Foto: Dejan Živančević

Milivojević kaže da je voleo da ide na časove kod Aleksića i da mu je taj period života poseban.

- Meni je sve sa Mikom ostalo u najlepšem sećanju. Bojana Maljević, Nikola Đuričko i ja bili smo među njegovim prvim generacijama. On je učio decu glumi u okviru Radio Beograda i to je bila jedina škola glume pored "Dadova". Imao je oko 29 godina. Ne verujem da je to radio u vreme kada je podučavao moju generaciju. Siguran sam da nije oduvek bio to što je sada postao. Ne gledam televiziju već 13 godina i meni je mama javila šta se dogodilo. Ona mi kaže da muškarci polude u nekim godinama i ja zaista mislim da su njega demoni zaposeli tek u poslednje vreme. Ni na kraj pameti mi nije bilo da Mika može tako nešto da radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
as

pre 3 godine

sta ovaj lupeta,on ko da je zaljubljen u miku ili mu je jos uvek ispran mozak od mikine skole uzasa.nije mika ispao glup vec se otkrilo da je monstrum,sto kako izgleda borisu ne smeta puno,maltene nijednom nije pomenuo tu jadnu decu,cuj zao mu mike jer ima probleme.i otkud on to zna da mika nije pre 30 godina zlostavljao decu,naprotiv,predatori poput mike smisljeno i ciljano gledaju da se priblize deci da bi mogao da ih zlostavlja.

Ivica

pre 3 godine

Šta je taj čovek imao od obrazovanja pa je mogao da radi sa mladim osobama ,ili je imao samo dobre smrdljive veze i poznanstva

Arpad

pre 3 godine

Gde ces ti da ides ako se ustanovi da je doticna lagala?

Kaya

pre 3 godine

Nije ispao glup, jer ovo zverstvo nije delo glupavog mozga... Glupanderi pokusaju, mozda i ostvare kontakt-gadi mi se na pomisao, ali ovako gadno, svesno, dugoročno,... to, ni jedan glupav mozak ne moze da osmisli... Srce me boli sto nisu snimile na mobilni,kako god, ali, im verujem i osecam kao da sam dozivela isto... Nisu same!!!!! Nek se zna!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija