• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

21.01.2021

10:32

POZLILO JOJ, DVA DANA JE LOŠE! Mikina stara drugarica Ljiljana Stjepanović u ŠOKU - Razapela bih ga na TERAZIJAMA!

Estrada

POZLILO JOJ, DVA DANA JE LOŠE! Mikina stara drugarica Ljiljana Stjepanović u ŠOKU - Razapela bih ga na TERAZIJAMA!

Podeli vest

Mika nikada nije dobijao uloge, nije bio neki glumac, tako da nismo zajedno igrali u predstavama

Glumica Ljiljana Stjepanović kaže da bi zubima klala i seckala na komade svog školskog druga Miroslava Miku Aleksića!

Filmska diva je zgrožena što je "momak tupavog osmeha" postao serijski silovatelj koji je zlostavljao najmlađe.

Stjepanovićeva je grcala u suzama i nije uspela da sakrije svoje najiskrenije misli i emocije:

- Razapela bih ga na Terazijama! Seckala bih ga deo po deo - zavapila je glumica, ne želeći svoje reči da uvija u društveno prihvatljive floskule.

Foto: Printscreen You Tube

Za vest o monstruoznim delima svog kolege saznala je iz medija i od tada se ne oseća dobro:

- Šokirana sam! Dva dana sam već bolesna, zaista se loše osećam. Razne misli mi prolaze kroz glavu. Ja njega poznajem decenijama, još iz mladosti. Mi smo bili zajedno na fakultetu u grupi Bate Miladinovića. Bio je jedan nezanimljiv momak tupavog osmeha. Stalno se smejao, ali nikome nije bio interesantan. Verovatno ga je mučilo što ga niko nije primećivao, pa je decenijama lečio svoje komplekse na tim nesrećnim devojčicama.

Glumicu posebno potresa pomisao na njene unuke i činjenicu da je i neka od njih mogla ići u Aleksićevu školu.

- Imam četiri unuke, možete li da zamislite kroz kakav pakao ja prolazim otkad sam čula za njegova zlodela. Ne mogu da spavam! Zaklala bih ga, zubima bih ga klala. Svaka čast maloj Mileni i tim drugim devojkama, jer su stale na put zverstvu koje je trajalo godinama. Divim se tim hrabrim devojkama.

Foto: Dejan Živančević

Nakon što su završili Miladinovićevu školu, Miki i Ljiljani se putevi nisu spajali.

- Hvala Bogu, nismo sarađivali. On nikada nije dobijao uloge, nije bio neki glumac, tako da nismo zajedno igrali u predstavama. Srećna sam sada zbog toga. Želim da me što manje uspomena vezuje za njega. Nadam se da će dobiti zasluženu kaznu. Mesto mu je iza rešetaka do kraja života!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arpad

pre 3 godine

Za ovo sto je izgovorila morace da ide u policiju da da izjavu. Vi novinari niste normalni sta radite zarad profita.

Bulma

pre 3 godine

Pa ne bi se baš reklo da mu je bila drugarica, više djeluje kao da ga nikad nije mogla očima smisliti, pa se sad nasladjuje njegovom skandalu i hoće da mu "pridoda".

Jelena

pre 3 godine

Zgrožena sam glupošću ove žene, da li je i ona možda silovana, jer je jasno da ni jedna glumica to nije postala svojim talentom, već samo na "leđima", čudno neko silovanje gde navodna žrtva godinama boravi kod navodnog silovatelja, sram ih bilo sve do jedne, da ži be njih neko prisiljavao da idu u tu školu. Da silovanje posle 8 godina prijavi neka "obična" žena u policiji bi se smejali.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija