• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

21.01.2021

20:19

BRANKA PETRIĆ PRIŽELJKUJE DA PRAVDA BUDE ZADOVOLJENA: Drage moje lepe, mlade koleginice... POKRENULE STE REGION, VI STE NAŠI JUNACI!

Estrada

BRANKA PETRIĆ PRIŽELJKUJE DA PRAVDA BUDE ZADOVOLJENA: Drage moje lepe, mlade koleginice... POKRENULE STE REGION, VI STE NAŠI JUNACI!

Podeli vest

Milena Radulović ispričala je nedavno da ju je kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić. I glumica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića za zlostavljanje, dok su ih mnogi glumci podržali u javnosti.

Glumica Branka Petrić (83) nazvala je devojke junacima zbog ovih postupaka. 

- Kad je sve počelo u Americi sa pokretom "Me too" pitala sam se šta bi tek bilo kad bi kod nas to krenulo, koji užasi bi bili ovde otkriveni... Razmišljala sam o moćnicima i u najmanjim mestima, kako postaju predatori kako koriste svoju moć... I evo, desilo se. Drage moje lepe, mlade koleginice. Sigurna sam da bi vam velika gospođa Rahela Ferari rekla na svoj način: "Devojke, vi imate muuu*a!". Ko ima mu*a? Junak ima mu*a. Spreman je da učini ono što drugi ne mogu, ne smeju, ne umeju, plaše se... To ste vi uradile! Pokrenule čak i region - kazala je ona.

- Želim vam da izdržite sve što vas čeka i da, najzad oslobođene, nađete svoj mir. Ne možeti sada znati koliko je još radosti, lepote življenja i stvaralaštva pred vama. To vas čeka. I na to imate pravo. I tako će vam biti kao i svima drugima koje ste ohrabrile da progovore, razbijajući vrh ledenog brega opšteg ćutanja i o drugim velikim problemima koje živimo. Nadam se da će pravda biti u potpunosti zadovoljena - dodala je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hej Branka

pre 3 godine

Hajde Branka, reci i ti, a i ostale tvoje starije koleginice, da li bilo "Mika" i u vase vreme? Ja znam odgovor, pa da cujemo. Da vidimo vas moral, onda i sada.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija