• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

23.01.2021

09:00

OMILJENI DEČJI VODITELJ NEMA TRUNKU MILOSTI ZA NASILNIKE! Peđolino: Ubio bih Miku da je silovao moju ćerku!

Estrada

OMILJENI DEČJI VODITELJ NEMA TRUNKU MILOSTI ZA NASILNIKE! Peđolino: Ubio bih Miku da je silovao moju ćerku!

Podeli vest

Taj pedofil nikada ne treba da bude na slobodi! Tog čoveka treba strpati u zatvor i tamo ga držati najmanje 40 godina. Radulovićeva je učinila jedno veliko dela, poručuje Predrag Vuković Peđolino

Predrag Vuković Peđolino kaže da bi nasilnicima koji siluju žene presudio po kratkom postupku! Omiljeni dečji voditelj zgrožen je zlodelima koja je činio Miroslav Mika Aleksić i poručuje da bi ga ubio da je nešto loše uradio njegovoj ćerki Jelisaveti.

Svaka kazna je mala

- Da je Mika silovao moju ćerku, ubio bih ga! Tog čoveka treba strpati u zatvor i tamo ga držati najmanje 40 godina. Čujem da mu je zaprećena kazna od 12 godina, a to je premalo! On je pedofil, a oni nikada ne treba da budu na slobodi! - priča Peđolino i napominje da nikada nije podržavao Mikine metode u školi glume "Stvar srca":

- Mnogi roditelji su tamo gurali decu da bi posle imali prođu na FDU, gde radi Mikina žena. Nikada svoje dete ne bih upisao u školu u koju ne mogu da dođem posle časa i razgovaram sa učiteljem, profesorom. Srećan sam što svoju ćerku nisam vodio kod Aleksića, već u školu glume kod Snežane i Neše Nenadovića. Sa njima sam razgovarao posle svakog Jelisavetinog časa glume i to tako treba.

Peđolino otkriva da je jednom prilikom pretukao pedofila koji je napastvovao devojčicu

- Lično sam nokautirao jednog pedofila koji je u prevozu uhvatio devojčicu za dupe. Sastavio sam tog čoveka sa zemljom. Drago mi je što sam tako postupio i uvek ću da zaštitim decu. Užasno mrzim i pedofile i silovatelje jer su bolesni i treba ih izolovati. Ne daj Bože da ikada sretnem Miku ili nekog takvog...

Niko ne izmišlja

Čuveni dečji voditelj svim srcem je podržao Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, koje su javno optužile svog učitelja glume za silovanje i zlostavljanje.

- Radim sa decom 38 godina i imam prava da govorim na ovu temu. Apsolutno podržavam sve Aleksićeve žrtve. Svi znamo ko je Milena Radulović: ona ima imućne roditelje i ne mora da juri koru hleba i nema razloga da bilo šta izmišlja. Učinila je jedno veliko delo za sve, spasila je neke buduće generacije. Sasekla je namere svakog silovatelja - zaključuje Peđolino.

Minja Subota: Mika je znao koga može da zlostavlja

Foto: Printscreen You Tube

Dečji voditelj i kompozitor Minja Subota smatra da je Miroslav Aleksić pažljivo birao svoje žrtve.
- Znao je koga može da zlostavlja. Verovatno je tim devojkama obećavao upis na akademiju i govorio im šta moraju da urade zauzvrat. I sada umesto da imaju lepe uspomene iz njegove škole, devojke moraju da se bore sa stravičnim traumama - kaže Subota, i dodaje da Aleksić nije bio nikakav stručnjak za glumu kao što se decenijama verovalo:
- On nije stvarao talente, već je talentovanu decu vrbovao i zloupotrebljavao.st

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan Kovacevic

pre 1 godinu

Tragedija jednog drustva izmedju ostalog je nemogucnost da razluci kvalitetne ljude od ljudskih trinja. To je Srbija danas. Doticni, bivsi cuvar gradjevinskog stovarista u Zemun polju, ciji je jedini talenat zaglupljivanje i zamlacivanje jadne dece, jedino u Srbiji moze da pliva. U kulturnim sredinama, ta osoba bi bila i dalje na nekom od prigradskih skladista, glumatajuci da nesto korisno radi.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija