• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv

23.01.2021

11:03

ŠOK U EMISIJI JOVANE JOKSIMOVIĆ! Jelena Tinska progovorila o Miki Aleksiću i VODITELJKA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA ČUJE

Estrada

ŠOK U EMISIJI JOVANE JOKSIMOVIĆ! Jelena Tinska progovorila o Miki Aleksiću i VODITELJKA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA ČUJE

Podeli vest

Jelena Tinska gostovala je kod Jovane Joksimović i njene reči o slučaju Mike Aleksića mnogima su zaparale uši.

Tinska je na celu priču kako kaže stavila znak pitanja:

“Kaže silovao me sedam puta. Silovao me jednom pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos sa njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove devojke, ali mi je sve ovo čudno”, rekla je ona, a Jovana je šokirano podsetila da su tema devojčice od 17 godina:

“17 godina devojčice, ali ne baš, devojčice su možda sa 11 godina, 17 godina pa sedam puta silovana, ma hajde molim vas, pa tako kažu okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta”, završila je skandaloznu izjavu Tinska.

Foto: Printscreen/TV happy

Sve šokirala odgovorom: Jelena Tinska

Jovana: “Vi stavljate znak pitanja?”

Jelena Tinska: “Ne, ja stavljam znak čuđenja”.

Jovana: “Pričamo o devojčicama koje su imale 17 godina”

Tinska: “17 godina devojčice??? Pa, ne baš! 11-12 godina, možda. 17, pa silovana sedam puta - sorry”

Podsetimo Milena Radulović je pet sati davala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je više devojaka optužilo za sekssalno zlostavljanje, a isto to je uradila i njena koleginica Iva Ilinčić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 3 godine

Kako moze neko da bude tako glup. Pa to su mlade devojke kojima je tesko da tako nesto izuste a pogotovo roditeljima ili drugarici. Sramota ih je, misle da ce svi o njima misliti da su nistavne, da su same krive, da su ga namamile na neki nacin, da se nisu dovoljno opirale itd. itd. I bas se to pokazuje u javnosti da mnogi ne veruju, kao zasto je isla ponovo kod njega na cas, pa te sve mi je sumnjivo itd. Takvi uopste nisu svesni kako bi reagovali da im se slicno desilo. Pored svog stida kazu da je najteze ispitivanje za optuznicu. Osoba mora da prolazi ponovo kroz sve to i da odgovara veoma neugodna pitanja. Sada kas su devojke sazrele donekle i skupile hrabrosti, kad ih vise nije briga sta ce ko misliti i reci one su progovorile. Ali to ne znaci da je Aleksic kriv. One to moraju da dokazu na neki nacin. Nedavno je zavrsen slican proces u jednoj drzavi i optuzeni je oslobodjen od optuzbe silovanja 4 devojke ali je sudija izjavila da je bio isuvise bezobrazan. Bice uskoro izricanje kazne ali ne za silovanje.

Goran

pre 3 godine

I to izjavila glumica koja tvrdi da je i ona bila silovana.

jugosloven1966

pre 3 godine

stanite ljudi. Osudismo čoveka pre sudjenja. Ko zna šta se krije iza ovoga. Sacekajmo sud, istragu.

Dragy

pre 3 godine

Ima smisla Jelenina izjava!! Koliko god su uzavrele strasti oko ponašanja "režisera". Verujte, prosto je nemoguće da za 10 - 12 - 15 godina ni jena nije progovorila o tome šta se dešava u "školi glume". Prosto je nemoguće da niko nije bar naslutio, a kamoli znao o tome šta se tamo dešavalo!!

Beki

pre 3 godine

Ova baba nije normalna , gdje ona zivi ,postoje ucene , pritisci ,sramota a sto je najgore zbog ovakvi idijota ko ce im verovati. Zasto dozvoljavate ovoj da prica gluposti ona bi ave dala samo da nesto prica pa i najgore gluposti. Neka öna posalje svoje unuce u tu skolu kod tog njenog prijatelja.

dragoljub m v p

pre 3 godine

j. Tinska razmislja korisno: ni devojcice ni zene (izmedju 15 i 25) ne znaju sta hoce ali hoce to odmah.

Ja

pre 3 godine

Strasno. Pa ne mogu svi da brbljaju kao ona. To sto ona nema stida i srama misli da svi treba ko ona da budu. Kad neko ima 17 god nije odrasla licnost i jeste devojka a ne devojcica ali opet nije jak sklop da sve zna i sve moze. Zato Milena to sve i iznosi sad a ne onda jer onda za to nije bila spremna ni zrela da se s tim suoci i uradi kako je ispravno. A sad kad je odrasla i sve to prosla ima vise snage da se s tim nosi. Kako Tinska zamislja da neko od 17 god moze da stane pred ljude i kaze silovana sam. Tinska nije psiholog a ni strucna da se time uopste bavi a kamoli sudi..i to pogotovo maloletnom detetu. Treba da je bude sramota.

Tanjcica

pre 3 godine

Tinska ne zna sta znaci rec silovanje,jer je sve radila rado,i to za nju nikada nije postojalo.Ima 2 devojke,zene..tako da cuti i pokrije se usima.

HVALJEN BOŽE KAKO SAM DOBIO KR

pre 3 godine

Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Beli

pre 3 godine

Cirkus ali izgleda da ljudi vole skandale senzacije tracanje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija