• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

03.02.2021

13:37

NATAŠA DNK ZAVRŠILA U BOLNICI - HITAN PRIJEM! Na odeljenju za plućne bolesti - evo kako se trenutno oseća! /FOTO/

Estrada

NATAŠA DNK ZAVRŠILA U BOLNICI - HITAN PRIJEM! Na odeljenju za plućne bolesti - evo kako se trenutno oseća! /FOTO/

Podeli vest

Voditeljka Nataša Aksentijević iznenadila je pratioce na Instagramu kada je objavila snimak na kojem se vidi da se nalazi na hitnom prijemu plućnog odeljenja. Iza glumice se nalazi natpis "bolest pluća" i "hitan prijem".

S obzirom na trenutnu situaciju sa koronavirusom mnogi su se zabrinuli za Natašu, a ona se sada tim povodom oglasila. 

- Dobro sam, hvala na pitanju, samo me zanima da li mislite da je u redu ovo što radite? Ja sam svesna da vi morate platu da zaradite, ali…Šta hoćete? Zanima vas kako se osećam da biste vi to objavili, jer ste videli objavu na mom Instagramu. Ja sam uvek raspoložena nešto da kažem, ali ovo nije normalno! Zašto me niste zvali da me pitate za prethodnu objavu i da li mi je porodica tako srećna kao što sam napisala - rekla je neljubazno Nataša za portal Srbija Danas.

Foto: instagram printscreen

Inače, glumičin profil na Instagramu je javan, gde često objavljuje video snimke i fotografije iz svog života, kao što je i sada, ali i trenutke sa snimanja i predstava. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija