• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.02.2021

08:42

Mlada usred venčanja zgrabila mašinicu i ošišala mladoženju na ćelavo, a onda je i on to isto učinio njoj: Kada su gosti shvatili razlog, NISU MOGLI DA ZAUSTAVE SUZE! Foto/Video

Estrada

Mlada usred venčanja zgrabila mašinicu i ošišala mladoženju na ćelavo, a onda je i on to isto učinio njoj: Kada su gosti shvatili razlog, NISU MOGLI DA ZAUSTAVE SUZE! Foto/Video

Podeli vest

Joni Makapagal i Alister Li sa Novog Zelanda poznaju se od pete godine i zajedno su išli u školu. Pre tri godine započeli su romantičnu vezu, a u oktobru 2020. godine Alister je zaprosio Joni u botaničkoj bašti

Jonina majka Luna insistirala je da se venčanje održi brzo, jer joj je 2018. godine dijagnostikovan rak jajnika u četvrtom stadijumu zbog čega je prošla kroz operaciju i hemoterapiju, piše "Dejli mejl".

Tako je par odredio datum venčanja odmah u novembru, ali i isplanirao jedinstveno iznenađenje za mladinu majku. Nakon prvog zajedničkog plesa, svi su mislili da će par izvesti tradicionalni filipinski ples, ali umesto toga di-džej je najavio da mladenci planiraju da urade nešto drugačije.

 

 

Alister je seo na stolicu, a mlada je počela da ga šiša. Zatim, dok se sala ispunila kombinacijom smeha i suza, par je zamenio mesta, pa je mladoženja počeo da šiša mladu. Luna je ubrzo shvatila da se radi o solidarnom, dirljivom gestu, pa im se pridružila na podijumu.

 

 

Ideju za ovo iznenađenje predložio je mladoženja kao znak da borci protiv raka nisu sami na svom putu i da će uvek imati podršku.

Nažalost, dva meseca nakon njihovog venčanja, Luna je preminula u januaru ove godine, a par je nastavio da deli svoju priču kako bi podigao svest o toj bolesti.

- Bili smo tako srećni kad smo videli koliko ju je to učinilo srećnom i ponosnom. Nismo zapravo znali šta da očekujemo. Svi na venčanju su plakali i govorili nam koliko su ponosni. Otvorili smo fond za borbu protiv ove bolesti i primili donacije iz celog sveta, što je takođe bilo vrlo neočekivano i jako smo zahvalni onima koji su donirali i pružili reči podrške - izjavila je mlada.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija