• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

08.03.2021

10:18

ŠOK DETALJI SMRTI SANJE ILIĆA! Čuveni muzičar PREMINUO od bolesti za koju nije znao da ima već dugo godina!

Estrada

ŠOK DETALJI SMRTI SANJE ILIĆA! Čuveni muzičar PREMINUO od bolesti za koju nije znao da ima već dugo godina!

Podeli vest

Čuveni srpski kompozitor, muzičar i frontmen grupe Balkanika Aleksandar Sanja Ilić preminuo je juče u 70. godini, nakon što je pre nekoliko dana hospitalizovan zbog koronavirusa. Lekari su u međuvremenu ustanovili da je njegovo stanje kritično jer je godinama imao leukemiju a da to nije ni znao.

Informacija da je preminuo legendarni kompozitor potresla je javnost, kao i njegove kolege i prijatelje. Ilić je pre nekoliko dana smešten u zemunsku bolnicu usled posledica koronavirusa i bio je na respiratoru. Otežavajuća okolnost za njegovo zdravstveno stanje bila je opaka bolest koju su lekari otkrili tek kad je on hospitalizovan. Kako domaći mediji prenose, Ilić je već sedam godina imao leukemiju a da to nije ni znao. Upravo to uticalo je da se njegovo stanje pogorša, a juče je izgubio bitku s bolešću.

Foto: Printscreen You Tube

Sanja Ilić

Bio je oženjen glumicom Zlatom Petković, koja je preminula 2012. godine, a s njom je dobio sina Andreja. Pre pet godina oženio se svojom partnerkom Tatjanom Karajanov.

Sanjin život obeležile su dve tragedije, o kojima je nedavno pričao u ispovesti za domaće medije.

Foto: Printscreen You Tube

Sanja Ilić

- Mene je udarila struja na probi, ali sam zamolio tehničare da to srede. Međutim, na samom nastupu je krenulo sve po zlu. Petar je demfovao gitaru, a onda se odjednom drugom rukom uhvatio za mikrofon i srušio. Nastradao je od strujnog udara. Publika u dvorani je mislila da je sve neki šou-program. Grupe San posle toga više nije bilo, a meni se činilo da se više nikada neću baviti muzikom. Strašno je izgubiti velikog prijatelja - rekao je tada Sanja, a potom otkrio i da mu je najveća tragedija gubitak supruge Zlate. - Za ljubav sa Zlatom krivac je jedna dečja priredba. Ljubav je trajala 30 godina. Otišla je kako je otišla... Nije moralo tako da desi... Nisam stigao ni da joj kažem koliko je volim. Pala je samo i otišla u bolnicu. Lekari su je držali u veštačkoj komi, ali joj nije bilo spasa. Nakon Zlatine smrti odlučio sam da nastavim dalje. I našeg sina Andreja je trebalo izvesti na pravi put. Moja podrška njemu je bila kontrolom, a ne guranjem uz vetar - rekao je Sanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Kao obrazovan covjek moze sedam godina da ne vodi brigu o sebi, da ponekad ne ode na kontrolu samo izvadi krv i sazna sve o sebi. Automobile peremo glancamo cuvamo mjenjamo ulje filtere, kupujemo i one koje ne realno ne mozemo imati, a o sebi ni ne razmisljamo. Totalno poremecene drustvene vrjednosti. Opran i nov auto vredniji od vlastitog zivota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17