• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2015

12:06

BORISOV SAVETUJE GRUEVSKOG: Podnesi ostavku, to je bolje za tebe!

Balkan

BORISOV SAVETUJE GRUEVSKOG: Podnesi ostavku, to je bolje za tebe!

Podeli vest

Bugarski premijer Bojko Borisov smatra da premijer Makedonije Nikola Gruevski treba da podnese ostavku u cilju stabilizacije stanja u toj državi, prenela je makedonska Nova TV.

- Ja sam lični primer šta treba da se uradi kada nemate poverenje iz nekog razloga. Tako se vraća poverenje - izjavio je Borisov za bugarske medije naglašavajući da je za vreme svog prvog manadata podneo ostavku zbog protesta građana.

- Makedonija je za nas jako važna zemlja i službeno me izveštavaju o onome šta se tamo dešava - rekao je Borisov i dodao da zna da je sada situacija u susednoj državi malo mirnija.

On je izrazio saučešće porodicama poginulih tokom gotovo dvodnevnih oružanih sukoba policije i naoružane grupe terorista u Kumanovu.

- Politička stabilnost je jako važna. Ove žrtve su rezultat podela i problema u Makedoniji - izjavio je Borisov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
olga

pre 8 godina

Uskoro će taj savet moći da bude za Tomu i Vučića.Počelo je počelo.

Cole5

pre 8 godina

puste zelje pusti snovi, vi zuti bi opet da kradete

PAVLE

pre 8 godina

.. PA DA SE VELIKA BUGARSKA I VELIKA ALBANIJA - " NAĐU " NA - VARDARU !!! TO JE PLAN - ZA VELIKI SAN !!!

Mladen

pre 8 godina

Braćo Makedonci, samo se vi svađajte i mudrujte, Šiptari kad vas opamete biće vam kasno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija