• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevnik.net/Informer.rs

14.08.2015

11:41

AFERA TANGE U Dubrovniku zabranjuju golotinju

Balkan

AFERA TANGE U Dubrovniku zabranjuju golotinju

Podeli vest

Koliko god vruće bilo, od iduće sezone Stradunom više neće moći da se šeta u kupaćim kostimima ili bez majica. Dubrovački čelnici odlučili su da uvedu ovčane kazne kako bi zaustavili sve jači trend "polugole" šetnje kroz grad

Na portalu Dubrovniknet.hr izašla je fotografija turistkinje koja se po centru grada šetala polugola, noseći samo tange i gornji deo kupaćeg kostima. Fotografija se munjevitom brzinom raširila internetom i izazvala burne reakcije Dubrovčana.

Nakon širenja fotografije zvanično se oglasio Grad Dubrovnik, najavljujući bitku protiv navodnog lošeg ukusa postavljanjem ploča protiv golotinje.

-  Nažalost, ove godine nismo zbog cele situacije s proračunom uspeli da sastavimo jedan pravilnik, ali da, video sam fotografiju, zaista je neprimereno tako šetati gradom. Zato će iduća sezona započeti sa znakovima zabrane hodanja u ovakvim i sličnim izdanjima, na tri ulaza u Grad - Pile, Ploče i Buža. I za upozoravanje i sankcionisanje bit će zaduženi komunalni redari, jer onda se takvi ljudi neće moći izvlačiti da nisu znali, kad su znakovi zabrane tu - rekao je za gradonačelnik Dubrovnika zadužen za komunalne poslove Željko Raguž.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija