• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji list/informer

22.09.2015

18:36

MILANOVIĆ UVREDIO KOLINDU: Premijer na sastanku ponižavao predsednicu Hrvatske!

Balkan

MILANOVIĆ UVREDIO KOLINDU: Premijer na sastanku ponižavao predsednicu Hrvatske!

Podeli vest

Napeto je bilo na sastanku Veća za odbranu Hrvatske, premijer Milanović kasnio pola sata pa prigovarao jer na čelu stola sedi predsednica Kolinda Grabar Kitarović

Uz predsedavanje predsednice Kolinde Grabar Kitarović u Zagrebu je održana sednica Veća za odbranu na kojoj je trebalo da se razgovara o predlogu Plana odbrane, jednom iznimno važnom strateškom dokumentu

Naši sagovornici tvrde kako rasprave zapravo nije ni bilo, a sve zbog ponašanja premijera Zorana Milanovića.

Prema istim izvorima on je prvo pola sata kasnio na sednicu. Kada je došao, na sastanak je ušao razgovarajući telefonom.

Kad je konačno završio razgovor prigovorio je što na čelu stola sedi predsjednica, a ne on. Situacija se ipak nekako primirila, ali nam sagovornici tvrde da nikakve konstruktivne rasprave nije bilo jer je premijer sve minirao.

Ovo je već drugi put u kratko vreme da je Milanović pokazao šta misli o instituciji predsednice i državnim telima.

Na nedavnoj sednici Veća nacionalne sigurnosti bio je samo pola sata nakon čega je ustao te rekao da ima važan telefonski razgovor.

Par minuta posle njega sednicu je napustila i ministarka spoljnih poslova Vesna Pusić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija