• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.11.2015

18:01

ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Medojević priča budalaštine!

Balkan

ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE: Medojević priča budalaštine!

Podeli vest

Premijer Milo Đukanović nazvao je budalaštinom izjavu funkcionera Demokratskog fronta DF Nebojše Medojevića koji je ponovo optužio crnogorsku vlast da se, zbog privatnih interesa, povezala sa najopasnijim svetskim terorističkim mrežama

- To je budalaština, tako on govori svaki dan - rekao je Đukanović novinarima u parlamentu nakon "Premijerskog sata".

Komentarišući poziv lidera Socijaldemokratske partije SDP i predsednika parlamenta Ranka Krivokapića na razgovor svih političkih subjekata o izbornom zakonodavstvu, Đukanović je rekao da je DPS spreman za dijalog i izbore. Ne može se, ističe on, prenebegnuti da postoji nepoverenje.

- Hajde da nešto uradimo da promenimo to nepoverenje. Odazvaćemo se na svaku inicijativu za otklanjanje nepoverenja. Manje je važno hoću li ja učestvovati u dijalogu. Ja sam najmanje specijalizovan da učestvujem u razgovorima o izbornom zakonodavstvu, ali DPS će sigurno imati svog predstavnika u tim razgovorima - poručio je Đukanović.

EKSKLUZIVNO! MOMO RUŠI MILA: Bulatović na čelu Demokratskog fronta da se osveti Đukanoviću!

Đukanović je prokomentarisao i povratak iseljenika iz Nemačke.

- Spremni smo da vidimo kako pomoći tim ljudima da se što pre uklope u socijalni ambijent - poručio je on.

Premijer nije želio da komentariše radnje Tužilaštva povodom afere Telekom.

- Podsetiću vas da je meni spočitavano da sam umešan u korupciju. Neće istraga pokazati, pa makar trajala 100 godina, da je predsednik vlade umešan u korupciju. Neka Tužilastvo radi svoj posao. Nadam se da ćemo time zapušiti usta svima - ubeđen je Đukanović, preneli su podgorički mediji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija