• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/jutarnji.hr/informer.rs

06.08.2016

10:49

USTAŠE GLUME PRAVNU DRŽAVU! Tomsponu krivična prijava zbog pevanja "Za dom spremni", a HRT direktno prenosio koncert!

Balkan

USTAŠE GLUME PRAVNU DRŽAVU! Tomsponu krivična prijava zbog pevanja "Za dom spremni", a HRT direktno prenosio koncert!

Podeli vest

Po završetku koncerta Marka Perkovića Tompsona u Kninu policija je tom pevaču uručila prekršajnu prijavu, jer je pevao "Za dom spremni"

Pevač je odbio da potpiše prijavu, javili su hrvatski mediji.

"Dana 5.8.2016. godine, u 23:45 u Kninu, na stadionu FK Dinara, prilikom održavanja koncerta povodom proslave Dana pobede i domovinske zahvalnosti, isti je glasno pevao 'Za dom spremni!', čime je počinio prekršaj iz člana 5. Zakona o prekršajima protiv DRH-a", stoji u prijavi.

Informacija o prijavi objavljena je na internet stranici namenjenoj Tompsonovim obožavaocima. 

- Odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija je na putu do bakstejdža iz nepoznatih razloga presrela Tompsona u nameri da ga privede na stranu, Tompsonovo obezbeđenje nije to dopustilo pa su policajci kasnije došli do bekstejdža da bi Tompsonu uručili obaveštenje o prekršaju, jer je glasno pevao 'Za dom spremni'" -stoji u informaciji koji je preneo index.hr. 


U BLATU USTAŠTVA: Učenici osnovne škole s Tompsonom pevali o koljačima iz Jasenovca!

Da podsetimo, Hrvatska radiotelevizija (HRT) je na prvom programu prenosila koncert iz Knina, na kojem je glavna zvezda bio proustaški pevač Marko Perković Tompson.

Hrvatski portal Index.hr navodi da je namena koncerta bilo skupljanje novca za obnovu vukovarskog Vodotornja i da su na njemu nastupali brojni izvođači, ali da je već nakon pola sata koncerta nije bilo teško primetiti da je najzastupljeniji na koncertu bio onaj zbog kojeg se publika u Kninu i okupila - Tompson.

- Tako je pevač poznat po pevanju pesme 'Jasenovac i Gradiška Stara', u kojoj se poziva na klanje Srba, dobio besplatnu reklamu u udarnom terminu na televiziji koju plaćaju svi građani Republike Hrvatske. Čovek kojem mnoge evropske zemlje zabranjuju nastup očigledno nije problem za HRT, pa je Tompson kninskoj publici predstavio svoje najveće hitove i stihove kao 'Loša bila 45-a, odnela nas preko sveta' i slične stihove-  navodi ovaj portal. 


RATNI ZAPOVEDNIK SPLITA OTVORIO DUŠU: Tompson je najveće zlo hrvatskog naroda i prodana duša!

Dodaje se i da je novinarka HRT iz kol centra, dok se u pozadini čuo Tompson, izjavila: "Šaljemo predivne slike". 

Organizaciju koncerta nahvalio je i direktor HRT Siniša Kovačić i pored toga što se iz publike više puta čulo skandiranje "Za dom spremni". Isto se skandiranje nastavilo i nakon pesme, te još nekoliko puta tijekom večeri. 

Hrvatski portal navodi da je prenos, uz vatromet, završio upravo Tompson pesmom "E, moj narode" u kojoj upozorava na opasnosti od komunista i masona. 

Nakon te pesme prenos je prekinut, a poslednje što se čulo u prenosu je skandiranje publike "Za dom - spremni!"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MatijaBG

pre 7 godina

Tupson je baš ostareo i oružneo..mislim,na svu ružnoću i folk ritam do sad..:)

Djole

pre 7 godina

Biće kažnjen tako što će morati da peva Kolindinoj deci na rođendanu!!

Aca

pre 7 godina

Licemerni fasisti. Evropa cuti o svemu ovome, zapitajte se zasto??

magda

pre 7 godina

Perkovica bi trebalo poslati kod Djihadista ili Isisa da im malo odrzi predavanje o ubijanju i klanju jer su ovi male bebe za njega i njegove krvate.Siiti i suniti su aristokrate i gospoda za njih iako ubijaju jedni druge zbog razlicitog tumacenja Kur\'ana.I Talibanima i Kurdima je pod hitno potreban mentor kakav je ovaj bilmez prkovic.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija