• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

08.09.2016

12:52

KAKAV KRETEN! Gradonačelnik Zagreba brutalno izvređao novinarku: NISI NIKAD RODILA, NE PRIČAJ MI O VRTIĆIMA!

Balkan

KAKAV KRETEN! Gradonačelnik Zagreba brutalno izvređao novinarku: NISI NIKAD RODILA, NE PRIČAJ MI O VRTIĆIMA!

Podeli vest

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić brutalno je izvređao novinarku Mirjanu Hrgu nakon gostovanja u emisiji RTL Direkt. Bandić je bio neprijatan i tokom intervjua, a najgore je usledilo kad su se ugasile kamere...

- Proživi tri dana kao svoja, što bi selo reklo. Kako vas nije sram. Pozovete me kao gradonačelnika Zagreba u emisiju i onda lažete - urlao je iznervirani Bandić, prenosi hrvatski portal Index.hr.

- Ma šta lažemo? - upitala je novinarka.

- Pa lažeš da nema toalet papira u vrtićima. Pa ko si ti meni da ti mene ovde sučeljavaš. Pa ti si se malo digla, previše si se digla - rekao je Bandić i dodao:

- Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govoriti - nastavio je Bandić, ne dozvoljavajući novinarki da mu odgovori:

- Dobila si šta si tražila! Kad budeš imala decu, onda mi govori - rekao je gradonačelnik Zagreba, posle čega se novinarka udaljila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Требало је да му одговори: А Ви градоначелниче - јесте...?! Па знате...како је "родити"...

lalalal

pre 7 godina

Celnici hrvatske politike sami pricaju o sebi,svaki komentar je suvisan.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Кад је такав Градоначелник окружен - "дупелисцима", њему и нетреба - тоалет папир...?

lalala

pre 7 godina

Pratim te dugo,nenadmasan si i jedva cekam da vidim da li si pisao !

Lala iz Banata

pre 7 godina

Та требала је да му каже: Ниси ни ти рађао, па причаш о -деци...! Дође му на - исто...!

nada

pre 7 godina

Sve ludje do ludjega !!!!!!!!!! Deca u zagrebackim vrticima brisu dupe prstima !!!!!!!!!!

iscander

pre 7 godina

žalosno da takav već 5 puta gradonačelnik Zagreba...što očekivati kad dođeš iz male hercegovačke sredine u velegrad nego ovo?

Bez ikakvog razloga

pre 7 godina

.....ovu damu je izvredjao, Boze mili, koliko je vlast vazna u zivotu mizernih ljudi*

Nikola

pre 7 godina

Bandicu ona ce mozda i da rodi, ali ti ces uvek da budes Magarčina.

cica draza

pre 7 godina

mislis da ce roditi krvatici boluju od impotencije razlog je: sto mrze u preteranom smislu nas Srbe

Razuman

pre 7 godina

Nije mi jasno sta je ovde bitno za nas. Zasto objavljujete sve sto se dogadja u susednoj?

DS

pre 7 godina

Definitivno je jasno da je put do slave,pljacke i bogatsva najbrzi preko politike i zato politicke predizborne kampanje u cijelom svijetu postaju sve dramaticnije,gazi se i preko mrtvih i zivih,Ne biraju se sredstva za blacenje politickog protivnika sto vidimo i iz ovog intervjua a nista bolje se ne desava ni u SAD,izmedju Klintonove i Trampa kao i sirom svijeta. I sto je simptomaticno na politickoj sceni se pojavljuje sve vise ljudi bez morala,karaktera pa cak i bolesnih osoba,a bez velikih para nema ni kandidatura,tako da je postenim ljudima bez novca onemogucena trka za politicke funkcije.

Dragan

pre 7 godina

Milanovica pitajte on sve zna evro odgovre ha ha

Krgation

pre 7 godina

Igrom slučaja geldao sam taj intervju.Ništa od toga nije tačno.Novinarka je bila toliko bezobrazna da je u nekim delovima delovalo baš mučno.Ništa od tih njihovoh već prepozantljivih budalaština me se ne tiče ali sam stvarno gledao i slušao taj intervju.Ništa nije tačno,Hrga se bukvalno obrukala.U pravu su neki koji kažu da ove naše susede treba trajno ignorisati jer evidentno je da imaju problema sami sa sobom.

Ackuur

pre 7 godina

To je otprilike prikaz tzv 'hrvatske' nacije. Sta drugo pcekivati od fasista?!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija