• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list

28.01.2017

23:32

AMERI POKLONILI HRVATIMA POKVARENE OKLOPNJAKE: Više od dve godine 70 MRAP-ova leže odbačeni na ledini!

Balkan

AMERI POKLONILI HRVATIMA POKVARENE OKLOPNJAKE: Više od dve godine 70 MRAP-ova leže odbačeni na ledini!

Podeli vest

Dve i po godine posle donacije 220 okolopnih vozila tipa MRAP od Sjedinjenih Američkih Država, za gotovo sva vozila Ministarstvo odbrane Hrvatske mora da ugovori nabavku novih višeslojnih balističkih stakala, objavio je hrvatski portal jutarnji.hr

Oko 70 vozila odbačeno je u krugu Remontnog zavoda u zagrebačkom Junkomiru zbog oštećenih stakala, a Damir Krstičević, ministar odbrane Hrvatske potvrdio je nedavno da je bar trećina ovih vozila neispravna I ne mogu biti korišćena.

Kada su vozila 2014. godine stigla u Hrvatsku, najviši vojni civilni zvaničnici su tvrdili da ih je potrebno ofarbati, deo njih naoružati I da će potom biti spremna za korištenje, piše jutarnnji.hr.

Tvrdilo se, takođe, da je pre isporuke na svakom vozilu obavljen redovni servis, da su otklonjeni svi eventualni manji ili veći nedostaci. Ali, 2,5 godine kasnije opravdano se postavlja pitanje : da li su SAD poklonile Hrvatskoj neispravna vozila?

HRVATI SE DŽABE NADALI, TRAMP ISPALIO KOLINDU: Novi predsednik SAD ne da Zagrebu ratne avione!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 7 godina

Pa i bisu za bolje...a svakako bi ih mi rasturili tako da smo i mi i oni dobili na vremenu i trudu...

Lazni bot

pre 7 godina

Pa to je otpad kao sto se i nasi migovi pale na gurku.

Lule

pre 7 godina

Da bi,kako ti kažeš, rasturili Hrvate, morali bi dati odgovor na, s kim i s čim? Nadam se da si čitao komentare na uvođenje služenja vojnog roka, opremanje vojske,komentare na povratak KiM ,pre svega na zaštitu Srba koji su ostali na našem Kosovu.....Kako bi bilo dobro vidjeti takve i one koji daju pluseve na takve komentare postrojene i opremljene u vojničkom stroju tu negdje u BG,Kladim se u stan u tom istom BG da vas ni bataljon policije ne bi doveo do kapije u Novom BG. Srećom ima mnogo razumnih ljudi u Srbiji koji će preduzeti sve da se sačuva ispaćeni narod.Kada se sve iscrpi,shvatit će se šta valja činiti..

Sasa

pre 7 godina

5godine legije stranaca brate da bi se vratio u francusku sa terena iz Kolubije i Mali-a bez para..al bar sa njihovo drzabljanstvo...pa se vratio posle nekolioo godina u srbiji ... jel ti stvarno mislis da bi oklevao da idem besplatno protiv hrvata...ja bi danas platio za to brate a ne da ocekujem me e plate...a nisam sam...ima dosta tih koje spominjes...ali ima ih dosta isto sto kuci po stanovima imaju opremu i jedva cekaju da krenu da istrebe gamad ustaski i siptarski

Lala iz Banata

pre 7 godina

" Покварењацима... следује .... - Покварено "...!!

nati

pre 7 godina

Pa neka,Kolindi je vazno da neguje svoju ustasku mantru i ustasku ideologiju.Ne zive hrvati od americkih krntija,vec od mrznje prema srbima.Bilo bi pozeljno da i dalje to rade, pa da se cak potrude i da nas napadnu,sto bi to bilo cul, naravno za nas srbe.Ajde ustase,samo napred,pokazite svetu da ste izvorno zlo, identicni siptarima,Klintonovima i ostalim nakazama,koje na svu srecu po ovaj svet, odlaze polako u proslost. \n

ludi milojko

pre 7 godina

ameri im uvalise patku,ne pekinsku,nego americku

Bokstari

pre 7 godina

E čuvaj se Ustaškog dinamita u centru Beograda

Marcco

pre 7 godina

Pa radili su preko dve godine. Uostalom, dobili su ih zato što je održavanje skuplje od koristi. Šta je tu čudno?

vik

pre 7 godina

Pa i mi smo dobili krs migove koje treba remontovati za svega 300 miliona eura...hvala

007Bond

pre 7 godina

Сад ово, па они крш авиони из Украјине...А знали су нама да се ругају због неких акумулатора за Мигове.

nada

pre 7 godina

Resili se Ameri starog gvozdja pa sada na reciklazu !!!!!!!!!!!!!

PeroTopic

pre 7 godina

A ovi hameri koje mi dobijamo kao donaciju, da li su oni ispravni?

Marko

pre 7 godina

NE KAŽE SE POKLONOLI HRVATIMA NEGO USTAŠAMA!! POZDRAV IZ LIJEPE NAŠE!

ZG

pre 7 godina

@Marko, oprosti što smo te zaboravili poslati za Srbiju 1995-e! Uskoro ćemo ispraviti hrešku!

LAZA PULA

pre 7 godina

ima rešenj najlon dva sloja zalepiti gumarablikom.

istina

pre 7 godina

A rusi dali srbiji sve ispravno haha pa svi oni izbacuju zastarelo i prodaju a ne poklanjaju

ZG

pre 7 godina

Meni vas je stvarno ponekad žao! Oklopna vozila sa lanerima raketa su sva ispravna i već su u borbenom sastavu! Tko vam je kriv kad kod braće rusa nema ništa bez love!

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija