• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rtrs

03.04.2017

15:39

(VIDEO) SPECIJALCI SRPSKE POKAZALI ŠTA ZNAJU: Najmlađa srpska država u sigurnim rukama!

Balkan

(VIDEO) SPECIJALCI SRPSKE POKAZALI ŠTA ZNAJU: Najmlađa srpska država u sigurnim rukama!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetio je, povodom obeležavanja 25 godina policije RS, Specijalnu antiterorističku jedinicu MUP-a Srpske, smeštenu u bazi Sarica kod Banjaluke

Specijalci su predali raport predsedniku, koji je potom položio venac ispred spomen ploče specijalcima poginulim u odbrambeno otadžbinskom ratu. Venac je položio i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

U sklopu kasarne izložen je deo naoružanja i opreme, sa kojom Specijalna jedinica MUP-a Srpske raspolaže.

Specijalci su izveli i pokaznu vežbu. 

Predsednik Dodik poručio je da se intenzivno radi na opremanju i osposobljavanju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, posebno na nabavci tehničkih sredstava, poput oružja i automobila neophodnih za izvršavanje zadataka.

Dodik je poručio i da se uverio da je ova jedinica spremna za najsloženije zadatke.

- Moramo da učinimo sve da pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice obezbedimo i podršku kroz lična primanja koja su potrebna, jer su ovo specijalni uslovi života i rada za pojedince i velika odgovornost za eventualnu upotrebu ove jedinice - rekao je Dodik.

PUTIN UPOZORAVA NA OPASNE PLANOVE ALBANACA I HRVATA: Priprema se napad na Srpsku i sever Kosova!

On je dodao da će biti rekonstruisani i izgrađeni objekati za rad i obuku u bivšoj kasarani u Zalužanima za potrebe jedinica i uprava MUP-a.

Ocenio je i da Policija Republike Srpske, koja slavi 25 godina od osnivanja, ima poseban značaj za Srpsku.

- Policija je bila na mnogim mestima odlučujući faktor za očuvanje mira, života i materijalnih sredstava našeg naroda širom BiH. Policija ima časnu ulogu, odbranila je slobodu i poziciju Republike Srpske - naglasio je Dodik i svim pripadnicima čestitao 4. april - Dan Policije.

DŽIHADISTI SPREMAJU ZLO: Policija Srpske na nogama, više od 100 terorista stiglo iz Sirije u Bosnu!

Ministar Dragan Lukač najavio je da će biti otkriven centralni spomenik za 782 poginula pripadnika MUP-a Srpske.

- To su naši junaci koji su dali život za Republiku Srpsku - rekao je Lukač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 7 godina

Srpska jeste u sigurnim rukama ali kamera ocigledno nije...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija