• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

04.04.2017

22:06

VELJKO RAŽNATOVIĆ SE PREDAO POLICIJI: U pratnji advokata daje iskaz o MASOVNOJ TUČI u Laktašima

Balkan

VELJKO RAŽNATOVIĆ SE PREDAO POLICIJI: U pratnji advokata daje iskaz o MASOVNOJ TUČI u Laktašima

Podeli vest

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, u pratnji advokata predao se večeras banjalučkoj policiji gde će biti ispitan na okolnosti učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša tokom koje je došlo i do pucnjave

Kako je potvrđeno u CJB Banja Luka nakon sukoba su privedeni braća Petar (29) i Aleksandar Zolak (28), Dalibor Rogić (22) i Boban Latinović (22) svi iz Laktaša. Oni su se sukobili sa drugom grupom mladića među kojima je bio i Veljko Ražnatović, koji su se nakon sukoba razbežali. Nakon hapšenja Petru Zolaku je zbog povrede noge ukazana pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru RS, ali ubrzo pušten iz bolnice.

- U sukobu je učestvovalo najmanje osam lica, od čega su četiri privedena. Ekipa Veljka Ražnatovića bila je u bekstvu i večeras su oko 19.30 časova došli u policiju u pratnji advokata kako bi se ispitali na sve okolnosti sukoba - kaže izvor blizak istrazi.

PUCNJAVA U LAKTAŠIMA: U obračunu dve rivalske grupe učestvovao i Veljko Ražnatović?!

Do obračuna je došlo sinoć oko 20 časova na parkingu u Karađorđevoj ulici, nedaleko od hotela "San" u Laktašima. Slučajni prolaznici i svedoci, koji u strahu ne žele da im pominjemo imena, tvrde da je tuča bila dogovorena, jer su se dve grupe mladića u isto vreme pojavili na parkingu. Jedna ekipa je, kako tvrde svedoci, na parking došla terencem Mercedes ML, kojim je upravljao Ražnatović, i sa automobilom BMW.

- Čim su izašli iz vozila došlo je do opšte makljaže u kojoj su korištene i bejzbol palice, koje su bile omotane bodljikavom žicom. Tukle su se dve grupe mladića, koji su se ganjali po parkingu i obližnjem igralištu na kome je bilo i dece. Sve se odigralo na nekih 100 metara od policijske stanice, a u jednom trenutku došlo je i do pucnjave. 

EPILOG PUCNJAVE U LAKTAŠIMA: Policija Srpske traži Veljka Ražnatovića radi svedočenja!

Odjeknulo je više hitaca i učesnici obračuna su se nakon toga razbježali, a po parkingu su ostali tragovi krvi - pričaju svjedoci, koji su šokirani zbog toga što je u u sukobu korišteno oružje, jer su time bili ugroženi životi slučajnih prolaznika.

Inače, Veljko Ražnatović u Banjaluci studira na Fakultetu za menadžment i ekonomiju.

PLANIRALI "JEDAN NA JEDAN"

Prema nepotvrđenim informacijama, do sukoba između dve grupe je došlo posle jednog saobraćajnog incidenta u kome je učestvovao Veljko Ražnatović. Sagovornik tvrdi da je Ražnatović išao u Laktaše na servis automobila i dok je vozio, zamalo je udario u jednog momka, koji se šetao sa psom.

- Tu je došlo do frke i razmene teških reči, a kasnije su se dogovorili da se međusobno obračunaju - rekao je izvor "Novosti", dodajući da je to trebala da bude tuča "jedan na jedan".

VELjKO IMA ALIBI?

I pored toga što je više građana Laktaša novinarima tvrdilo da su svojim očima na mestu obračuna videli Veljka Ražnatovića, a što je policiji izjavio i jedan učesnik sukoba, advokat Darko Kremenović tvrdi da Veljko ima alibi.

- Prema mojim informacijama, Veljko uopšte nije bio na mestu sukoba i on se u to vreme nalazio u Beogradu, gde je otputovao dan ranije - rekao je Kremenović, koji zastupa jednog od osumnjičenih.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija