• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

04.11.2017

11:46

(VIDEO) NEMOGUĆE JE TUDA VOZITI BRZO?! Isplivao snimak na kojem TONI CETINSKI DIVLJA uskim ulicama Rovinja, A SAPUTNICA VRIŠTI!

Balkan

(VIDEO) NEMOGUĆE JE TUDA VOZITI BRZO?! Isplivao snimak na kojem TONI CETINSKI DIVLJA uskim ulicama Rovinja, A SAPUTNICA VRIŠTI!

Podeli vest

Rovinjska policija je juče oko 14 sati primila dojavu da je u Pustoj ulici automobil Mercedes, koji je vozio hrvatski pevač Toni Cetinski (48), a koji je to povrdio i medijima, udario u telo muškarca koji je ležao na ulici

 

Od tada kreće prava drama za poznatog pevača. Ubrzo su i zvanična lica potvrdila da je osoba smrtno stradala.

- Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mesta preminula. Telo je prebačeno na Odeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije- izjavili su tom prilikom.

(VIDEO) TONI CETINSKI U ROVINJU PREGAZIO ČOVEKA: Ovo je mesto nesreće gde je mercedesom prešao preko nepoznatog muškarca!

ROVINJSKA POLICIJA: Mercedes Tonija Cetinskog prešao preko tela nastradalog, MOGUĆE DA JE VEĆ BIO MRTAV?!

TONI CETINSKI POSLE NESREĆE U ROVINJU: Pregazio sam čoveka, OVO MI JE NAJGORI DAN U ŽIVOTU!


Odmah nakon toga se oglasio i sam pevač, rekavši da mu je to najgori dan u životu. 

Njegov otac je nakon toga izneo i svoje mišljenje, a mnogi portali su upravo naveli da je ta ulica jednosmerna i da je njome gotovo nemoguća brza vožnja. Ali, snimak koji se pojavio na internetu govori suprotno. Upravo za potrebe jedne emisije, pre izvesnog vremena, Toni je odlučio da pokaže šta sve ume u uskim ulicama Rovinja.

Sa njim je u automobilu bila i voditeljka koja je vrištala zbog brzine kojom pevač vozi uzanim ulicama. Tom prilikom Toni je nasmejan i bez straha pokazuje svoje "spretnosti" u vožnji pod, verujemo, nedozvoljenom brzinom. Izgleda da je ipak u uskim ulicama Rovinja moguća divlja i brza vožnja.

POGLEDAJTE I PROCENITE SAMI:

Većina news portala je napisalo: 'Rovinjska Pusta ulica u kojoj se dogodila nesreća je jednosmjerna i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja' (izvor: Net.hr) ... no nažalost ova snimka dokazuje suprotno ... Posted by Rovinj News on Friday, November 3, 2017




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija