• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2018

09:35

NEMA GORE FURIJE OD PREVARENE ŽENE! Banjalučanka nasred ulice PREMLATILA NEVERNOG DEČKA!

Balkan

NEMA GORE FURIJE OD PREVARENE ŽENE! Banjalučanka nasred ulice PREMLATILA NEVERNOG DEČKA!

Podeli vest

Policija je privela 19-godišnju Banjalučanku i njenog dve godine starijeg momka zbog narušavanja reda i mira u centru grada, tokom kojeg je mladić izvukao deblji kraj

Kako je objavio EuroBlic, Banjalučanka je saznala da je momak vara, nakon čega je počela sa neprimerenim ponašanjem.

- Devojka je saznala da je momak vara, nakon čega je usledila neviđena histerija i vrištanje ispred više lokala koji su u centru grada, odnosno u blizini sedišta Policijske uprave Banjaluka - ispričao je izvor blizak policiji. 

Kako je naveo izvor iz policije, i pored upozorenja policije devojka je nastavila da šamara momka sve dok je policajci nisu sprečili tako što su je savladali

O OVOME SE U SRBIJI ĆUTI! Žena me je tukla kao psa, zabila mi je viljušku u nogu!

Histerija i vrištanje, ubrzo su kulminirali fizičkim obračunom u kojem je devojka zadala više udaraca svom partneru.

S obzirom na to da se sve odigralo u neposrednoj blizini sedišta Policijske uprave Banjaluka, policiji nije trebalo dugo da interveniše, ali ni oni nisu očekivali toliki otpor razočarane devojke.

- Uzbuđenu devojku nije sprečila ni policija koja je pokušavala da je prvo smiri rečima i spreči kako bi konačno prestala sa brutalnim šamaranjem mladića, kojem je zadala više udaraca u glavu - ispričao je izvor.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, objasnila je da će protiv devojke biti podnesene prekršajne prijave zbog svađe, vriske, vređanja, tuče, fizičkog napada, te ometanja policije u vršenju službene radnje.

Protiv mladića će biti podnesena prijava zbog vožnje automobila u alkoholisanom stanju i posedovanja gasnog pištolja.

(FOTO) VEŠTICA PREBILA I OŠIŠALA MALOLETNICU! Nasilna učesnica Zadruge unakazila sedamnaestogodišnjakinju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 6 godina

A za nasilje nad mladićem,pred svedocima,bez svedoka? Da li to neko opravdava nasilje,ubistva,... Zar je važan pol?Nasilnike kazniti da dobro upamte kaznu,da im se ne ponovi.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20