• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2018

09:15

OVE TRI HRVATSKE GLUMICE USTAŠE HOĆE DA LINČUJU! Usudile su se da progovore PROTIV TOMPSONA!

Balkan

OVE TRI HRVATSKE GLUMICE USTAŠE HOĆE DA LINČUJU! Usudile su se da progovore PROTIV TOMPSONA!

Podeli vest

Hrvatski portal Index.hr piše da su se tri glumice, koje su kritikovale učešće Marka Perkovića Tompsona na proslavi uspeha fudbalera na glavnom gradskom trgu u Zagrebu, doživele na društvenim mrežama salvu uvreda i svojevrsni linč

Zbog toga se oglasila i Aleksandra Kolarić, stručnjak za komunikaciju SDP-a koja je, kako kaže, zgrožena mržnjom i pretnjama koje su upućene glumicama. 

- Već četiri dana traje neopisivo prostačko vređanje, verbalno nasilje i pretnje koje na društvenim mrežama u Hrvatskoj doživljavaju tri žene. Već četiri dana na Fejsbuku dobijaju gomilu uvreda sa različitih anonimnih ili neanonimnih profila. Videla sam deo tih poruka. Radi se o bolesno primitivnom govoru, radi se o komunikaciji iz kanalizacije. Smučilo mi se. Pomisliš šta s tim ljudima ne valja da u sebi nose takav bes, prostakluk, mržnju i zavist? - navodi Kolarić, te primećuje da su te tri žene samo izrazile mišljenje koje je drugačije od mišljenja većine. 

U LIJEPOJ NJIHOVOJ MIRIŠE NA "USTAŠKI DRŽAVNI UDAR"! Smenjen savetnik hrvatskog premijera koji se USPROTIVIO TOMPSONU!

Te tri žene su, dodaje, napisale da smatraju da je Tompson u ponedeljak "promašio melodiju" na Trgu. 

- Činjenica da se radi o ženama, i obično u ovim krajevima, samo pođari besnu rulju na još jače vređanje i pretnje - navodi Kolarić te pita - sme li u Hrvatskoj da se javno kritikuje Tompson, a da to ne izazove verbalnu hajku? 

- Sme li u Hrvatskoj danas javno da se kritikuju fudbaleri koji su osvojili srebro, a da to ne izazove verbalnu hajku? Prema linču koji se dogodio ovim ženama, očito ne sme. Jer nije normalno da u našem društvu zbog kritičkog stava o pevaču usledi verbalno nasilje, salva najgorih uvreda i pretnji. Nije normalno. Ne, to nije demokratija, to je mržnja i trovanje društva - ocenjuje Kolarić. 

MODRIĆEV UJAK SVEDOČIO PROTIV GOTOVINE! Otkrivamo zašto kapiten Hrvatske krije da je SRBIN po majci!

Ona poručuje da ukoliko se "ovaj trend mržnje totalitarno odgojenih umova ne zaustavi", zahvatiće i mnoge koji sada nemaju ni srca ni pameti da osude još jedan linč kojem su izložene neke tri žene. 

Poznata hrvatska glumica Nataša Janjić napisla je na Fejsbuku: "Mi volimo us*at pred kraj. Takvi smo neopisivo", napisala je ona na Fejsbuku, a u raspravu su se onda uključili mnogi, između ostalog i njene koleginice Lana Barić i Jelena Veljača.

"Ja sam malo u šoku kako je off tune", napisala je Veljača, a Lana Barić poručila je: "Malo je falilo da pobedimo i u dočeku, ali protivnik je bio jači". 

A među komentarima na društvenim mrežama i na desničarskim portalima našli su se i ovi: "One mrze sve hrvatsko", "glumice su postale preko kreveta", preneo je Index.hr. 

facebook

Nataša janjić

facebook

Jelena Veljača

facebook

Lana Barić



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Thomas

pre 5 godina

Ja sam pola crnogorac. Tata je hrvat. Ja vas srbe mrzim ot kada citam vase novine i slusam vasu "istoriju". Vi ste umno bolesni. Vi i vase komplekse. Ustase su htjeli pobiti samo trecinu. Vas treba pobit sve. Svijet bi bio bolji bes vas bedaka. Krepajte. Proklet bili. Vi ste gori nego faschisti.

duza petar

pre 5 godina

e ako si ti pola crnogorac i pola hrvat onda si ti nesto izmedju siptara i albanca niti si covjek niti zivotinja nesto izmedju

Vera

pre 5 godina

Curke su samo tako htele da bolje dobiju poso u srpskim filmovima iako baš i nisu neke glumice a ne misleći na svoj narod nego na sebe pa ovo su i zaslužile. A ako to ozbiljno misle zašto onda čekaju neka lepo uzmo traktor sa prikolicom ili kamion pa uzmu sve šta mogu i lepo krenu pravo za Srbiju gde će gluimit i sluišat cajke a ne Tomsona i hrvate?

Fajnal Kauntdavn

pre 5 godina

Kako se zove, ta bolest, da ti kukaš, dok neko drugi slavi, bilo ratne ili sportske uspehe? JOŠ 14DANA DO 23GODIŠNICE OLUJE I TOMOSONOVOG KONCERTA I POBEDNIČKOG SLAVLJA I PONOSA OD 5.8.95G! JOŠ 17DANA DO SVEČANOG OBELEŽAVANJA SA KOLINDOM U GLINI ISTORIJSKOG POTPISIVANJA PREDAJE SRPSKE VOJSKE HRVATSKOJ POBEDNIČKOJ VOJSCI ZA KRAJ RATA 8.8.95G!

303 Alka i 23 Oluja

pre 5 godina

Opet i ove godine u Kninu, srednjevekovnom gradu hrvatskih kraljeva sa Tomsonom i Čavoglave sa 100 000 ljudi je čisto ludilo i ponos i slavlje i volovi i svinje i jagnjići na ražnju i jedenje i pijenje i ločenje i koja zapaljena srpska zastava dok se u Srbiji kuka i kmeči....i tako svake godine do kraja života....ma NEPROCENJIVO!

Kadija

pre 5 godina

Sud RH je presudio da Čavoglave nemaju veze sa ustaštvom 40ih nego sa odbraniom od velikosrpske agresije 90ih i to je razloga zašto FIFA nije mogla da kazni hrvatske fudbalere koji su pevali Čavoglave u svlačionici odmah posle utakmice sa Argentinom i to je razlog zašto će neprijatelji hrvatske da kukaju dok su živi dok će Tomson sa hrvatima da peva i slavi i ratne i sportske pobede i to tako i treba biti i.

Riki

pre 5 godina

Toliko o njihovoj DEMOKRACIJI. Je*Ala ih njihova ustaška DEMOKRACIJA.

dr

pre 5 godina

lepeeeee,ako ih nece oni neka dodju kod nas.Mi imamo visok estetski nivo koji ove lepotice ispunjavaju. Pored fizicke poseduju i intelektualno mentalnu lepotu.

Nikkola

pre 5 godina

To je Hrvatska, svidjalo se to nekom ili ne. Za tu Hrvatsku su agitovale neke nase javne licnosti. Ja podrzavam ovu drugu, ali Milojko,Novak, Krstajic, Sergej, su podrzali bas ovu, Modricevu i Tompsonovu Hrvatsku.

Nikkola

pre 5 godina

Pitanje je koju Hrvatsku su podrzale nase javne licnosti? Ovu ili onu Modricevu? Trebali bi da se zastide, bar malo.

Bane

pre 5 godina

Ustaška posla. Uvek su bili sila nad nemoćnima, ženama i decom. Pred ratnicima uvek plačljive pizde.

Kažu

pre 5 godina

Hrvatska kompanija koja proizvodi "pametne kišobrane" poslala je Putinu 10kom svojih proizvoda u znak gostoprimstva a Rusi su zahvalni hrvatima šta su im napravili čudo od SP a Srbi kukaju i ne staju i neće do završetka slavlja 23 Oluje koje će za 14dana a hrvati kažu da im je to od 95g divna "muzika za uši" ma jača i od Tomsonove!

purger

pre 5 godina

niti jedna od navedenih dama nisu hrvatice.ali vi nemate muda to objaviti.

sveto

pre 5 godina

drage dame samo napred ti idioti bolesnici nestat ce sa kolindicom zauvek samo da ne zaborave i premijera bednika

grckizet

pre 5 godina

solidarnost ovim glumaricima. Srbija treba da pomogne.

Ljubo

pre 5 godina

Dace Bog da se ta drzava sama sa sobom obracuna ,a mi Srbi cemo pripomoci ,samo Srbi ovaj put a ne onaj jadni primitivizam od jugoslovenstva .

Branko

pre 5 godina

Nista Hrvatima vise nije sveto, sad su im vece "USTASE OD PAPE" a ovaj papa ne zna sta su ustase!!!???????

Lala iz Banata

pre 5 godina

Драге моје...Бежите од фашизма...Неће вас штитити правна фашистичка држава... Она "правом" - штити ФАШИСТЕ....Зато је и устројена од... - ФАШИСТА....!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija