• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.08.2018

17:36

DODIK: Svaki pokušaj da policija Federacije BiH uđe u Republiku Srpsku bez naše saglasnosti BIĆE SPREČEN SILOM!

Balkan

DODIK: Svaki pokušaj da policija Federacije BiH uđe u Republiku Srpsku bez naše saglasnosti BIĆE SPREČEN SILOM!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da pripadnici policija Federacije BiH neće biti raspoređeni u RS koja ima teritorijalni integritet, policijske snage, Ustav, zakone i Sporazum o saradnji policijskih agencija

- Svaki pokušaj da i jedan pripadnik policije FBiH uđe u Republiku Srpsku, bez saglasnosti Vlade i Policije Republike Srpske, biće sprečen silom i to niko ne treba da pokušava - rekao je Dodik.
Prema njegovim rečima problkem sa migrantima se mora zajednički rešavati, ali ne "na način da se zloupotrebljava".

- Svaka vrsta opravdanja takve stvari i događaja je van Ustava i Dejtonskog mirovnog sporazuma i kreirana je da se devalvira uloga i značaj Republike Srpske - rekao je Dodik. 
Ministar bezbednosti u Savetu ministara Dragan Mektić izjavio je ranije da još ne zna da li će policajci iz Federacije BiH biti raspoređeni na najugroženije delove granice na teritoriji Republike Srpske, ali da će oni, ukoliko i budu raspoređeni, biti podređeni Graničnoj policiji BiH s cil?em sprečavanja ulaska migranata.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija