• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

01.09.2018

09:53

HOROR LETOVANJE U GRČKOJ! Četiri porodice filmski ojađene NA SPAVANJU, lopovi isprskali sobe spejom koji omamljuje, PA IM UZELI SAV NOVAC!

Balkan

HOROR LETOVANJE U GRČKOJ! Četiri porodice filmski ojađene NA SPAVANJU, lopovi isprskali sobe spejom koji omamljuje, PA IM UZELI SAV NOVAC!

Podeli vest

Kada smo se ujutro probudili i ustali, osećali smo se kao drogirani, a sobe su nam bile pokradene, kaže jedan od oštećenih. Lopovi odneli "samo" novac

30. avgust četiri porodice iz Makedonije, među kojima i poznatog muzičara, pevača i bas gitariste Živka Dineva iz Strumice, još dugo će pamtiti. Oni su tokom letovanja u Grčkoj, u Nea Vrasni, 30. avgusta rano ujutro bili opljačkani.

Lopovi su svima njima odneli samo novac, dok su druge vrednije predmete i zlatni nakit ostavili netaknutim.

- U vili smo bili smešteni u sopstvenoj režiji. Tamo nismo došli preko turističke agencije, a ni sa kim nismo sklopili ni nekakav dogovor. Naši prijatelji su bili na letovanju u drugoj vili, u komšiluku, pa su nam oni rezervisali sobu u vili.

Krađa nas je veoma uznemirila, pogotovo zbog načina na koji je izvršena. Mi smo spavali, a ulazna vrata su bila zaključana. Uprkos tome, lopovi su neprimetno, na isti način ušli u sve četiri sobe i opljačkali nas. U razgovoru sa policijom smo saznali da su nam ispod ulaznih vrata prsnuli neki sprej nakon čega smo zapali u još dublji san i nismo osetili kada su ušli i počeli da preturaju po sobama.

- Grčki policajci su nam rekli da su lopovi na isti način i ranije provaljivali u sobe turista i odande krali pare i vedne predmete. Dok smo mi omamljeni čvrsto spavali, oni su mirno preturali po sobama. Kada smo se ujutro probudili i ustali, osećali smo se kao drogirani - izjavio je za skopski Fokus, muzičar Živko Dinev.

Njemu i njegovoj suprizi Ani lopovi su ukrali 600 evra, a njihovim prijateljima nešto manju sumu novca. Druge vrednije predmete nisu dirali, pa čak ni zlatnu burmu koju su pronašli u novčaniku jednog od njihovih prijatelja. Iz novčanika su uzeli samo novac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija