• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.01.2019

17:24

DRAGIČEVIĆEV advokat kontaktirao glavnog tužioca!

Balkan

DRAGIČEVIĆEV advokat kontaktirao glavnog tužioca!

Podeli vest

Advokat Davora Dragičevića telefonskim putem kontaktirao je glavnog okružnog javnog tužioca i dežurnog tužioca, te uz primenu advokatske tajne "tražio kratku konsultaciju o uslovima predaje njegovog branjenika", rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluke za N1

Okružno javno tužilaštvo je navelo i da ne mogu da saopšte detalje istrage u vezi krivičnog predmeta tragično stradalog mladića iz Banjaluke, Davida Dragičevića.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nisu odgovorili na pitanja N1 o tome "koliko osoba je privedeno zbog sumnji da su umešani u ubistvo Davida Dragičevića, da li su naložili izuzimanje snimaka video nadzora sa objekata oko Ferahadije kako bi se videlo kako je i gde 30. decembra ''nestao'' Davor Dragičević, te po službenoj dužnosti istražili šta se desilo sa Davorom Dragičevićem".

NEĆE NAGODBU! MUP Srpske odbio pregovore o predaji Davora Dragičevića!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
penzioner

pre 5 godina

Predsednik vegeta ponovo je zacinio preko RTRS o drzavnom udaru od 30.12.2018 ! Takvo lupetanje svojstveno je samo lopuzama na vlasti jer ako izgube vlast,dobijaju ulaznicu za zatvor u Foci !Zato i proganjaju mladog Stanivukovica,znaju da je sledeci gradonacelnik Banjaluke i tada ce lopuze u zatvor na celu sa Bajom "vegetom",zacinom za sve.On je ginekolog,pravnik,tuzioc,sudija,ministar,predsednik,a povrh svega,svercer cigareta,zvani Mile RONHIL.

milovan

pre 5 godina

Ovoga lu.aka moze samo debela robija opametiti. A nikako manja od 10 godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija