• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

24.01.2019

20:49

PODLI ŠIPTARSKI PLAN: Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Milana Radoičića!

Balkan

PODLI ŠIPTARSKI PLAN: Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Milana Radoičića!

Podeli vest

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje potpredsednika stranke kosovskih Srba Srpska lista Milana Radoičića, preneo je RTS pozivajući se na prištinske medije.

RTS navodi da je nalog za njegovo hapšenje izdat zbog sumnje da je jedan od osumnjičenih u slučaju ubistva lidera kosovske Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Tužilac Sulj Hodža potvrdio je da je Specijalno tužilaštvo zatražilo od posebnog Odeljenja za teške zločine Osnovnog suda u Prištini da izda nalog za hapšenje Milana Radoičića i da očekuje njegovo hapšenje kada uđe na Kosovo.

Policija je u novembru prošle godine pokušala da uhapsi Radoičića u severnom delu Kosovske Mitrovice, ali ga nije pronašla u njgeovom stanu.

U istoj akciji uhapšeno je troje Srba, kojima je odreden sudski pritvor, a koji po sadašnjoj odluci suda može da traje do 23. februara.

ZAVRŠENO SASLUŠANJE MILANA RADOJIČIĆA U SRPSKOJ POLICIJI!

 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRPSKA KRV NA ULICAMA SEVERNE MITROVICE! Pogledajte posledice NEVIĐENE BRUTALNOSTI specijalaca ROSU prilikom hapšenja Aleksandra Ćurčića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Rati zločinci iz Prištine potražuju Milana Radoičića koga su hteli da likvidiraju? Ovo je neverovatno. Možda su ovi ratni zločinci po meri nemačke kancelarke, ali nisu po meri Srbije.

Gojko

pre 5 godina

Ako sam dobro razumeo, kosovski Albanci traže od Srbije da izruče osumnjičenog za ubistvo Srbina, a Srbija ga krije?

luka petrovic

pre 5 godina

ako nije kriv cemu se krije u srbiji ako je u srbiji i ako se krije.nije lud da se javlja sipcima u njovo tkz pravosudje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija