• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.03.2019

16:36

SKANDAL U HRVATSKOJ! MINISTARKA VOZILA BEZ DOZVOLE I UDARILA DETE! Devojčica teško povređena, hitno prebačena u bolnicu!

Balkan

SKANDAL U HRVATSKOJ! MINISTARKA VOZILA BEZ DOZVOLE I UDARILA DETE! Devojčica teško povređena, hitno prebačena u bolnicu!

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Vinkovcima teže je povređeno dete na koje je dok je pretrčavalo ulicu naletelo vozilo kojim je upravljala ministarka regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac

Hrvatska ministarka regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac nije imala važeću vozačku dozvolu u trenutku kada je vvozilom nalatela na dete.

Iz vukovarsko-sremske policijske uprave saopštili su da je ministarki, pošto je upravljala vozilom sa nevažećom vozačkom dozvolom, izrečena novčana kazna u iznosu od 1.000 kuna (oko 135 evra), odnosno 500 kuna (oko 67 evra), ako kaznu plati odmah, što je, kako se navodi, ona i učinila.

Alko-test je pokazao da ministarka Žalac u trenutku saobraćajne nesreće nije bila pod uticajem alkohola.

U saobraćajnoj nesreći, koja se danas dogodila u Vinkovcima, teže je povređeno dete na koje je, dok je pretrčavalo ulicu, naletelo vozilo kojim je upravljala ministarka Žalac. 

Iz vukovarsko-sremske policije navode kako je do nesreće došlo u trenuku kada je dete prelazilo ulicu izvan obeleženog pešackog prelaza, prenela je Hina. 

Devojčica je prevezena na hitni prijem u Opštu županijsku bolnicu u Vinkovcima gde joj je pružena pomoc, a potom je prevezena u KBC Osijek, potvrdila je portparolka vinkovacke bolnice Sonja Marinković. 

- Dete nije bilo životno ugroženo. Pregledom je utvrdena povreda potkolenice - kazala je Marinković. 

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU medijima je uputilo saopštenje u kojem je navedeno da je danas u Vinkovcima pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obeleženog pešackog prelaza istrčalo 10-godišnje dete. 

U saopštenju se dodaje da je dete kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gde je konstatovan prelom potkolenice. 

- S obzirom na šok za obe porodice, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o celom slučaju izjasniće se nadležne službe. U popodnevnim satima gospoda Žalac posetice povređeno dete - navelo je ministarstvo.

(FOTO) UBIJ SRBINA! Na Dnevniku HRT-a u UDARNOM TERMINU, branitelji davali izjave pored USTAŠKOG NATPISA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija