• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

14.03.2019

18:39

POSMRTNI OSTACI DAVIDA DRAGIČEVIĆA ISPRAĆENI IZ BANJALUKE! Biće preneti i sahranjeni u Austriji

Balkan

POSMRTNI OSTACI DAVIDA DRAGIČEVIĆA ISPRAĆENI IZ BANJALUKE! Biće preneti i sahranjeni u Austriji

Podeli vest

Članovi grupe "Pravda za Davida" ispratili su danas iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića, koji su, na zahtev porodice, ekshumirani pre dva dana kako bi bili preneti i sahranjeni u Austriji

Jedan broj članova grupe "Pravde za Davida" privatnim automobilima je krenuo iz Banjaluke do Gradiške, odnosno granice Bosne i Hercegovine s Hrvatskom, a organizovali su i prevoz u austrijski grad Viner Nojštat, gde će posmrtni ostaci Dragičevića sutra biti ponovo sahranjeni. 

Građani su poslednji pozdrav Dragičeviću uputili uz povike "Pravda" i uz Davidovu pesmu "Klinac u getu", prenosi Fena. 

David je nestao 18. marta prošle godine, a njegovo telo pronađeno je u reci Crkvena na ušću u Vrbas 24. marta. Otac Davor Dragičević predvodio je proteste "Pravda za Davida" i nakon što je za njim raspisana poternica nestao je iz Banjaluke.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EKSHUMACIJA TELA DAVIDA DRAGIČEVIĆA! Premeštaju posmrtne ostatke u Viner Nojštad!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija