• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

07.04.2019

13:59

POZNATA GLUMICA I POLITIČARKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Biljanin suprug zatekao stravičnu scenu u kupatilu!

Balkan

POZNATA GLUMICA I POLITIČARKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Biljanin suprug zatekao stravičnu scenu u kupatilu!

Podeli vest

Nju je, prema nazvaničnim informacijama pronašao suprug i odmah pozvao policiju i hitnu pomoć

Poznata makedonska glumica i bivša gradonačelnica skopske opštine Kisela Voda, Biljana Beličanec Aleksić sinoć je u svom stanu izvršila samoubistvo. Nju je obešenu u kupatilu pronašao  suprug Sašo Milenkovski. Vest da je glumica sebi oduzela život vešanjem potvrdili su i iz policije.

"Oko 22.30 časova 06.04.2019. godine u Policijsku stanicu Centar S. M. je prijavio da je u Ulici Istarska u njegovom stanu pronašao svoju suprugu B. B. A (45) iz Skoplja, koja je sebi oduzela život vešanjem. Lekari Hitne pomoći su konstatovali smrt. Izvršen je uviđaj, a po naredbi javnog tužioca njeno telo je predato Sudskoj medicini radi obdukcije", saopštio je MUP Severne Makedonije.

Biljana Beličanec Aleksić iza sebe je ostavila dvoje maloletne dece iz prvog braka sa poznatim skopskim stomatologom. Ona se nedavno udala za bitoljskog reditelja Sašu Milenkovskog.

Bila gradonačelnica skopske opštine Kisela Voda u jednom mandatu, od 2013. do 2017. godine.

(VIDEO) SMRT NA AUTOBUSKOJ STANICI! Čovek umro u čekaonici, POLA SATA NIKO NIJE PRIMETIO DA NIJE ŽIV!

Profesionalnu glumačku karijeru zapocela je 1994. godine, a od 1997. bila je zaposlena u Dramskom teatru u Skoplju. Pored brojnih uloga u pozorišnim predstavama, biće upamćena i po ulozi Tufi u "Zdravo, genijalci".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ludi milojko

pre 5 godina

Pa postoje neke indicije da je samoubistvo ustvari iscenirano a g-dja. Belicanec likvidirana od strane ekstremnog krila VMRO-a, posto je dugo bila u izvrsnom Komitetu zena VMRO-a, i znala dosta o sadasnjim i bivsim rukovodicima te partije, u poslednje vreme je doslo do vece konfrontacije g-dje.Belicanec sa rukovodstvom VMRO-a narocito sa liderom Kristijanom Mickovskim i poslanikom Antoniom Milosevskim... tako da je naredjena istraga od strane ministra policije....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija