• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

08.04.2019

14:08 >> 14:11

BUGARSKA ŠALJE 3.000 VOJNIKA NA GRČKU: Sofija ništa ne prepšušta slučaju, "NI PTICA NE SME PRIĆI"!

Balkan

BUGARSKA ŠALJE 3.000 VOJNIKA NA GRČKU: Sofija ništa ne prepšušta slučaju, "NI PTICA NE SME PRIĆI"!

Podeli vest

Ministar odbrane Bugarske Krasimir Karakačanov izjavio je da je spreman da pošalje 3.000 vojnika na granicu sa Grčkom u slučaju pogoršavanja situacije sa migrantima, prenosi portal Sega.bg

Ministar je na svom nalogu na Fejsbuku objavio da su od petka on i ministar unutrašnjih poslova Bugarske Mladen Marinov u stalnom kontaktu sa premijerom Bugarske.

- Trenutno Bugarskoj ne preti opasnost. Bez obzira na to, kako bi smo osigurali dodatnu garanciju nacionalne bezbednosti naše zemlje, zajedno sa načelnikom odbrane Generalštaba vojske generalom Bocevom rano ujutru (to jest ponedeljak ujutru) izvestiću premijera Bugarske Bojka Borisova da je bugarska vojska u slučaju potrebe spremna da na granicu pošalje 3.000 vojnika sa jedinicama transportne tehnike, kako bi pomogli snagama reda da se suprotstave potencijalnim grupama nelegalnih migranata - napisao je Karakačanov na Fejsbuku.

DODIK NACRTAO KARTU SRPSKE DRŽAVE, ČINE JE SRPSKA, SRBIJA I DEO CRNE GORE: Ovo će baš iznervirati region i EU!

Kako prenosi Sega.bg, nakon dve godine zatišja pojavila se pretnja novog migracionog talasa. U petak se više od hiljadu migranata okupilo u izbegličkom kampu na granici sa Makedonijom. 

(VIDEO) RUSKA CRNOMORSKA FLOTA U PRIPRAVNOSTI! NATO brodovi i avioni na granicama Rusije, MOSKVA SPREMNA DA REAGUJE!

Očekuje se da bi oni mogli pokušati da uđu u Severnu Makedoniju, a odatle i u zemlje zapadne Evrope. Zbog ovih događaja Bugarska je takođe pojačala kontrolu na svojim granicama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Balkan

pre 5 godina

A da li cemo mi nesto preduzeti na tom polju jer ako Grcka otvori Granice a isprati ih Makedonija sta cemo mi da uradimo jer oni dalje ne mogu, granicu je zatvorila Madjarska, Hrvatska preti zatvaranje granice BiH a Crna Gora ce poslusati NATO i propustiti migrante prema Srbiji. A mi nista mi cemo da ih docekamo hlebom i solju, i, ??????? Ziveli

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija