• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2019

21:45

UBIJEN OTAC NAJVEĆEG CRNOGORSKOG MAFIJAŠA JOVICE VUKOTIĆA! Veselin Vukotić likvidiran u Kotoru!

Balkan

UBIJEN OTAC NAJVEĆEG CRNOGORSKOG MAFIJAŠA JOVICE VUKOTIĆA! Veselin Vukotić likvidiran u Kotoru!

Podeli vest

U Kotoru je večeras ubijen Veselin Vesko Vukotić, otac Igora i Jovice Vukotića, koji važe za vođe "Škaljarskog klana"

Kako saznaju podgoričke "Vijesti" Vukotića je muškarac sa kačketom sačekao ispred apartmana "Vukotić" u Dobroti i u njega oko 20:45 ispalio nekoliko hitaca, nakon čega je pobegao.

PRODUŽEN PRITVOR "ŠKALJARCU" JOVICI VUKOTIĆU! Optužen zbog falsifikovane isprave, TUŽILAŠTVO TRAŽI 18 MESECI ZATVORA!

Vukotić je preminuo u bolnici.

Jovica Vukotić se nalazi u beogradskom zatvoru gde je osuđen na 15 meseci zatvora zbog falsifikovanja isprava, a njegov Igor brat je u bekstvu.

Takođe se nalazi pod istragom crnogorskog tužilaštva za pokušaj dvostrukog ubistva u Kotoru 2016. godine, ali dok ne izdrži kaznu za lažni pasoš u Srbiji može biti izručen Podgorici.

Na kuću Veska Vukotića u avgustu 2013. godine bačena je kašikara, a u eksploziji niko nije povređen, mada je oštećeno nekoliko parkiranih automobila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Znaci da smo tek sada stigli gde be zlo krenula! U tom prokletom korenu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija