• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Avaz.ba

23.04.2019

09:45

BIZNISMENA ČEKALI U ZASEDI! Rafali iz dva smera na Slavišu Krunića, u pucnjavi ubijeni i telohranitelj i jedan od napadača!

Balkan

BIZNISMENA ČEKALI U ZASEDI! Rafali iz dva smera na Slavišu Krunića, u pucnjavi ubijeni i telohranitelj i jedan od napadača!

Podeli vest

Ubice su sačekale Slavišu Krunića pred ulazom na porodično imanje u mestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dve različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i njegov telohranitelj Žarko Pavlović . Usporili su, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu "tojotu", prenosi Srpskainfo.

U razmeni vatre ubijen je Krunićev radnik obezbeđenja Žarko Pavlović  iz Pala i Željko Kovačević, jedan od napadača čiji identitet se proverava. Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gde je preminuo.

- Očigledno je da se radilo o unapred pripremljenoj likvidaciji Slaviše Krunića. Tačan broj napadača, kao i vrsta oružja iz kojeg su pucali biće poznata nakon uviđaja - ispričao je izvor iz istrage.

Meštani su za Srpskainfo ispričali da su oko 22.30 čuli više rafala koji su došli iz pravca porodične kuće Krunića.

"Bilo je pravo ratno stanje i to je trajalo minut ili dva. Zatim je sve utihnulo", ispričao je jedan od komšija. Dodaje kako je Krunić nedavno došao u porodičnu kuću sa suprugom i četvoro dece jer renovira stan u Banjaluci. "Ubice su ga sigurno pratile neko vreme", dodao je komšija ubijenog Krunića

U SAČEKUŠI UBIJEN BIZNSMEN SLAVIŠA KRUNIĆ! U pucnjavi ubijeno još dvoje




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 4 godine

Ubise "biznismena" rafalima iz dva smera.Na zapadu se mafijasi ubijaju rafalima a kod na "biznismeni"

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija