• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/depo.ba

14.05.2019

18:35

(VIDEO) TUGA! DEČAK (6) UPAO U NABUJALU REKU, TRAŽILI GA SATIMA, NAŠLI SAMO BICIKL! Obustavljena potraga za mališanom iz Begovog Hana!

Balkan

(VIDEO) TUGA! DEČAK (6) UPAO U NABUJALU REKU, TRAŽILI GA SATIMA, NAŠLI SAMO BICIKL! Obustavljena potraga za mališanom iz Begovog Hana!

Podeli vest

Nakon višesatne bezuspešne akcije obustavljena je potraga za šestogodišnjim dečakom koji je upao u nabujali potok u mestu Begov Han kod Žepča

Pronađen je dečakov bicikl koji je vozio kada je sa drvenog mostića sleteo u nabujalu reku.

Kako su javili lokalni portali, šestogodišnji dečak A.I. vozio je bicikl i tom prilikom na drvenom mostiću izgubio ravnotežu, te pred očima svoje majke upao u nabujalu Mračajsku reku. Majka je skočila za njim u pokušaju da ga spasi, ali bezuspešno.

Potraga za nesrećnim mališanom trebalo bi da bude nastavljena sutra.

U današnju potragu bili su uključeni pripadnici GŠ Žepče, Kantonalne uprave civilne zaštite, Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK i pripadnici Federalne uprave civilne zaštite. 

Pretraživao se svaki kvadratni metar korita potoka. Zbog straha da bi voda mogla da ga odnese u reku Bosnu pretraživano je i korito te reke. 

(VIDEO) DRAMA U BEGOVOM HANU KOD ŽEPČA! DEČAK (6) UPAO U NABUJALI POTOK, majka skočila za njim! Nju izvukli, VELIKA POTRAGA ZA DETETOM!

Ubrzo nakon pretrage terena dečakov bicikl je pronađen nekoliko stotina metara od mesta gde je upao u potok, ali njemu nema ni traga.

Klix.ba podseća da je dečak vozeći bicikl po drvenom mostu ispred kuće izgubio ravnotežu i upao u nabujali potok. Njegova majka je odmah skočila za njim u nameri da ga spasi iz vodene bujice, ali je voda je bila prejaka, tako da je njen pokušaj bio bezuspešan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija