• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telgraf.rs

10.06.2019

14:09

ISTAKNUTI SRBIN PREMINUO NAKON ŠTO JE BRUTALNO PRETUČEN U HRVATSKOJ! Radoje Petković, posle nekoliko nedelja u komi, izgubio životnu bitku!

Balkan

ISTAKNUTI SRBIN PREMINUO NAKON ŠTO JE BRUTALNO PRETUČEN U HRVATSKOJ! Radoje Petković, posle nekoliko nedelja u komi, izgubio životnu bitku!

Podeli vest

Radoje Petković, istaknuti član srpske zajednice koji je brutalno pretučen 24. aprila ispred jednog kafića u Viškovu, preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u napadu, objavljeno je na Fejsbuk stranici Veća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije

Riječka policija kao napadača je identifikovala Iliju Glavića (48), kojeg Opštinsko državno tužilaštvo u Rijeci sumnjiči za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda. Sudija istrage na Županijskom sudu u Rijeci odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke.

Petković, potpredsednik Veća srpske nacionalne manjine Grada Kastva i građevinski preduzetnik, zadnjih je nekoliko nedelja bio u komi u KBC-u Rijeka, a loše prognoze su se obistinile.

SRBE OD PODIVLJALIH USTAŠA SPASIO TAKSISTA! Dramatični detalji napada na sezonske radnike na Braču!

Podsetimo, Petković je nakon kratke prepirke sa Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je sustigao na parkingu i brutalno napao.

Na snimcima nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svest i pao na tlo. Pripadnici srpske zajednice zgroženi su napadom na sunarodnika koji je bio izuzetno aktivan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slađa

pre 4 godine

Ovo je monstrozno lice Hrvatske, clanice EU, u 21. veku. Jeste zlocin cin pojedinca, ali kako ponovo zrtva da bude Srbin. Srbija je zgrozena.

Smrad

pre 4 godine

Slađo, počinitelj je Bosanac. Nema nikakve veze sa HR

SS

pre 4 godine

Sad će naši da zaštite Srbe,lupe šakom o sto u kancelariji i upute protestnu noticu Kolindi,sa cvetićem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija