• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.06.2019

13:24

UBISTVO NA CETINJU! Trojica uhapšena zbog likvidacije Bogdana Milića!

Balkan

UBISTVO NA CETINJU! Trojica uhapšena zbog likvidacije Bogdana Milića!

Podeli vest

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Bogdana Milića 11. juna na Cetinju, saopšteno je na preš konferenciji crnogorskog Specijalnog državnog tužilaštva

Načelnik Centra za bezbednosti Podgorica Milovan Pavićević rekao je da su uhapšeni L. N. (20), Ž. P.(19), M. P.(18), kojima je nakon saslušanja u tužilaštvu, određeno zadržavanje do 30 dana, prenosi RTCG. 

Prilikom hapšenja pronađeno oružje koje je korišćeno prilikom izvršenja krivičnog dela, silikonske maske i kačketi, naveo je Pavićević. Mladići su optuženi za stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić nije mogao da saopšti motiv ubistva, ali je kazao da su tri osobe delovale kao kriminalna organizacija. 

SAŠA SINĐELIĆ PREBEGAO U CRNU GORU! Svedok saradnik u slučaju "državni udar" TRAŽI AZIL!



Bogdan Milić (37) ubijen je 11. juna u pucnjavi u lokalu "Portun" na Cetinju, a tri osobe teško su povređene.

Sumnja se da je meta napada bio Milić zbog njegove navodne povezanosti sa osobama iz kriminalnog škaljarskog klana. Istražitelji veruju da je motiv ubistva nastavak obračuna zaraćenih kriminalnih klanova iz Kotora - škaljaraca i kavačana.

Milić je bio na optuženičkoj klupi zbog ubistva Petrovčanina Nemanje Medina. Kada su Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni optužbi da su ubili Petrovčanina, i on je oslobođen krivice da im je pomagao u skrivanju nakon zločina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija